fredag, 31 juli 2015 10:02

Artera – nytt stereosett fra Quad

Skrevet av

Quad lanserer nytt stereosett. Det består av en kombinert CDspiller / DAC / Forforsterker – Artera Play, og en tokanals effektforsterker –Artera Stereo.

 

For få dager presenterte vi den helt nye høyttalerserien S Series fra Quad. Den har modeller som plasserer serien i øvre del av mellomklassen. Stereosettet plasseres også i dette segmentet, eller kanskje riktigere det man i forhold til pris kan kalle forsiktig HighEnd.

Elegant design der man forsiktig går egne veier har alltid vært et av Quad sine kjennetegn. Og det holder stikk også på Artera-settet. Ren linjeføring, med detaljering som gjør at man lett plukker de ut fra mengden.

 

 

Quad Artera Play

Artera Play er en multifunksjonsboks. En CD-spiller som også har digitale innganger for bruk som DAC er et kjenttrekk for nye produkter i 2015. Med Play har Quad valgt å gå enda lengre – dette er også en komplett forforsterker.

 

 

DACen i Artera Play er en ESS ES9018 32bit DAC, ogkan spille filer med oppløsning inntil 24bit/384kHz, eller DSD64/128/256. Dette er tilgjengelig via USB-inngangen. Det er ellers to optiske- og to coax digitalinnganger, og en av hver av digitale utganger. VI finner to sett analoge innganger og både XLR og RCA pre-out.

 

 

Quad Artera Stereo

Artera Stereo er en tokanals effektforsterker, som yter 2x140 watt i 8 ohm. Den benytter seg av Quad sin Current Dumping teknologi, som er en slags klasse AB.

 

Vi kjenner ikke prisen i Norge enda, men ville ikke blitt veldig overrasket om hvert produkt landet i nabolaget til tjue tuesnlapper.

 

Quad importeres til Norge av Neby Hi-FI Concept AS

Les mer om Artera hos Quad.

Les også: Quad S Serie – ny høyttalerserie fra Huntingdon

 

 

 

Sist redigert fredag, 31 juli 2015 10:20
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.