fredag, 03 januar 2014 16:26

PLATENYTT – Ny SACD fra Dacapo Records - The Golden Age of Danish Partsongs

Skrevet av

Det Danske plateselskapet Dacapo Records lanserer en ny multikanals SACD med sang. The Golden Age of Danish Partsongs

Les mer.

Dacapo Records er et plateselskap som har en betydelig katalog med SACDer allerede, og et overveldende flertall av disse er i multikanal. Den siste tiden har Dacapo også begynt å tilby download i Studio Master, i tillegg til MP3 og 16/44,1. Disse filene tilbys da i Flac eller WMA med oppløsningene 24 bits / 88,2 kHz eller 192kHz.

I likhet med 2L har de gjort den imponerende bragden å oppnå 3 Grammynominasjoner for 2014.

De har en hovedvekt av danske komponister og artister på repertoaret. For oss med mangfoldige musikalske preferanser det spesielt interessant å finne Anders Koppel, som også har en mangfoldig musikalsk bakgrunn med sin start som en av nøkkelpersonene i Savage Rose på slutten av 60-tallet frem til ca. 72.

Den multikanals SACDen som lanseres i januar heter the Golden art of Dansh Partsongs, og har sanger komponert av en rekke danske komponister. De er fremført av vokalensemblet Ars Nova Copenhagen, og dirigeres av kunstnerisk leder Paul Hillier. Platen er tilgjengelig i slutten av januar.

Les mer hos Dacapo Records

Lest 6285 ganger Sist redigert onsdag, 08 januar 2014 14:36
Karl Erik Sylthe

Webredaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.