mandag, 17 mars 2014 12:32

PLATENYTT: Tre nye utgivelser fra TACET.

Skrevet av

Det tyske plateselskapet kommer med tre nye utgivelser denne gangen. Det er en CD og to Blu-ray Audio.

Les mer:

 

 

Tacet har utgitt en lang rekke plater med den russiske pianisten Evgeni Koroliov tidligere – nærmere bestemt fjorten. Også to tidligere utgivelser i denne serien som TACET kaller The Koroliov Series har inneholdt komposisjoner av Franz Schubert. I The Koroliov Series Vol. XV er det to sonater av Scubert som blir fremført. Det dreier seg om Sonate i G Dur, D 894, og Sonate i D Dur, D 959

Les mer hos TACET.

 


De to utgivelsene på Pure Audio Blu-ray er to nye utgivelser i The Auryn Series. Dette er Aurynkvartettens innspilling av Haydns komplette strykerkvartetter. Serien har tidligere vært utgitt komplett av TACET på 22 CDer. I ettertid ble det startet en reutgivelse i TACET sit True Surround. Det startet med 6 utgivelser på DVD-Audio, og blir nå fullført i fantastiske multikanalsinnspillinger på Blu-ray Audio. Dette er de to siste utgivelsene før serien er komplett også i True Surround. Det innebærer at dette er Blu-ray Audio nummer 7 og 8 i serien, siden det er langt større spilletid på disse diskene. Innholdet på nr.7 er Opus 20, mens nr. 8 inneholder Opus 64.

Vi har tidligere publisert en begeistret anmeldelse av nr. 5 (Opus 76), og har en like entusiastisk kommentar til nr.6 (Opus 50) på gang. Følg med!

 

Les mer hos TACET:

-        Opus 20

-        Opus 64

Lest 3611 ganger Sist redigert mandag, 17 mars 2014 15:34
Karl Erik Sylthe

Webredaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.