mandag, 28 oktober 2013 11:09

HiFi Messen i Horten 2013 – Del 2 – Paradox Audio

Skrevet av

Første utstiller på venstre hånd i bankettsalen i år var Paradox Auido, et relativt ferskt firma som har spesialisert seg på High-end kabler.

Les mer.

 

 

Paradox Audio ble grunnlagt i Oslo i 2010, av Tore Magnus Wilhelmsen. Han hadde da flere års bakgrunn innen lydkalibrering.

Wilhelmsen uttaler at det er grunnleggende uomtvistede fysiske lover som danner basis for produktene. Dette skiller kanskje Paradox Audio fra noen av konkurrentene, som kan ha en tendens til å vektlegge enkelte litt mer eksotske parametre i markedsføringen.

Kobber er det materialet de har som basis, og enkelte av kablene har ganske heftig tverrsnitt. Sortimentet består av både ubalanserte- og balanserte signalkabler, høyttalerkabler og nettkabler.

Paraox Audio har ellers en politikk der de anerkjenner kundens behov for matching og utprøving. De opererer med 30 dagers åpent kjøp. I tillegg har de innbytteordning på brukte kabler. Under messen overhørte vi en potensiell kunde som noe spøkefullt spurte optimistisk om hva han kunne forvente for et sett Biltema-kabler.

 

Video 1: Intervju om Paradox Audio:

 

I Video 2 tar vi en runde og kikker på sortimentet til Paradox Audio.

 

Gå videre til HiFi Messen i Horten 2013 - del 3 - Hagto Audio

Gå tilbake til HiFi Messen i Horten 2013 - del 1

Lest 17091 ganger Sist redigert onsdag, 30 oktober 2013 10:10
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.