tirsdag, 29 oktober 2013 21:31

HiFi Messen i Horten 2013 – Del 5 – AVCentrum

Skrevet av

I del 5 av vår messerapport har vi kommet til danske AVCentrum. Også de stilte med to rom.

Les mer:

 

 

Det er fristende å si at dette Danske firmaet var nominert blant de utstillerne som gjorde seg mest bemerket, til tross for at det oss bekjent vr deres debut på Hortenmessa.  I den store salen Plenum B hadde de en imponerende utstilling, med elegant lyssetting av sitt oppsett. Hovedfokuset i oppstillingen gikk uvilkårlig til de to høyttalerparene fra Zingali. Gigantiske høyttalere som på ingen måte forsvant i mengden. Prisen for det største paret er ca. 400.000 norske kroner, mens de mindre har en langt mer medgjørlig prislapp.

Til å drive dette hadde de stilt opp en klasse-A forsterker fra Xindak. 100 watt i ren klasse A avgir ikke rent lite varme, og var rikelig til å drive disse giganthøyttalerne fra Zingali.

Electrocompaniet sto for lydkilden.

Se video med intervju fra AVCentrum sin store sal:

 

 

Også i det mindre rommet til AVCentrum var det en spiller fra Electrocompaniet som spilte, et rom der det var satt opp en langt mindre integrert forsterker fra Xindak. I dette rommet fikk vi demonstrert en ganske forrykende dynamikk servert av langt mindre modeller fra Zingali. En slags hornkonstruksjon, der hornet var satt i midten i ulike størrelser. Litt spesielt er det at kunden helt fritt kan definere material- og fargevalg. Den heftige dynamikken later det derimot ikke til at man slipper unna. Dette rommet ble av mange regnet som en lydmessig publikumsfavoritt.

Se video med intervju fra AVCentrum sitt mindre rom:

 

Gå tilbake til HiFi Messen i Horten 2013 – Del 4 – Moiz Audio

Lest 13994 ganger Sist redigert torsdag, 31 oktober 2013 17:20
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.