tirsdag, 05 november 2013 13:02

Hifi Messen i Horten 2013 – Del 10 – Endpoint Audio

Skrevet av

I del ti av rapporten frå Hortenmessa avlegger vi Endpoint Audio en visitt, og tar en prat med Tom Egil Johnsen.

Les mer:

På første stopp tar vi en titt på et eksklusivt forsterkersett fra Amerikanske Absolare, nærmere bestemt forforsterkeren Absolare Passion Linestage Preamplifier, og effektforsterkeren Absolare Passion Power Amplifier, til den nette sum av drøyt 600k. 50 watt  klasse A, og et særdeles eksklusivt design med valgri finisher er inkludert i prisen.

Beste produkt er resultat av et samarbeid mellom ETI Research og Lenehan Audio i Australia. ETI Lenehan S2R er en toveis stativhøyttaler med et ukonvensjonelt design, følsomhet på 87 dB og snille laster. I forhold til tidligere utgaver fra Lenehan har de oppgraderte Scanspeak-elementer + Duelund kondensatorer. Prislappen er snaut 40.000,-.

Arve blir i godt Lune nåf vi går videre til et gammelt bekjentskap fra Nothingham. Den utstilte utgaven av platespilleren Anna Log er en toppmodell til 100.000,- men Nothingham leverer spillere fra 14.000,-.

Se intervju med Tom Egil Johnsen her:

Lest 13015 ganger Sist redigert onsdag, 06 november 2013 06:03
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.