mandag, 10 oktober 2016 11:42

PLATENYTT: FIXITY utgir The things in the room på CD og vinyl Spesial

Skrevet av

 

FIXITY er et ganske nystartet, men samtidig uhyre produktivt band. The Things in the Room er deres fjerde utgivelse i år.

Med Dan Walsh som primær musikkskaper utga FIXITY sitt debutalbum the Kantcope cassette Label i juli 2016. I august utga de FIXITY 2 og Live in what used to be a church, og nå annonseres deres fjerde utgivelse The Things in the Room. Musikken er unektelig et nyskapende friskt pust, og sorterer I Bancamp under «eksperimentell», uten at det nødvendigvis er en presis karakteristikk.

 

The Things in the Room ble innspilt i Malmø den 13 februar mede et band bestående av Dan walsh på trommer, og de tre svenske musikerne Emil Nerstrand (tenor saxofon), Gitarist Nils Andersson, som vi kjenner igjen fra albumet Seterkauk med Ljom (les anmeldelse her), samt Fredrik Persson på bass.

 

The Things in the Room utgis på Penske Records og er tidsatt til begynnelsen av desember. Den kommer både som dobbel vinyl og som CD.

 

 

 

Lest 7291 ganger Sist redigert tirsdag, 11 oktober 2016 12:35
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.