søndag, 14 mai 2017 09:45

AudioQuest DragonFly leverer MQA-oppdatering på nasjonaldagen!

Skrevet av

 

Det er noe udefinert som surrer i bakhodet med datoen 17. mai. Jovisst, det er jo den datoen AudioQuest kommer til å levere sin lenge annonserte softwareoppdatering som gir støtte for MQA…

Nasjonaldagen er Norges høytidsdag nr.1, og den skal vi ta godt vare på og respektere høyt. Det var den dagen Norges Grunnlov ble signert i 1814 av presidentskapet i Riksforsamlingen på Eidsvoll. Det må likevel være tillatt å humre litt over alternative sannheter om 17. mai, og min personlige favoritt er et gammelt NRK-intervju av en yngre gutt som på fullt alvor svarte på spørsmålet om hvorfor vi feirer 17.mai med: «Jo, for da var Jesus russ!»

 

I fremtiden kan vi få enda en alvorlig konkurrent i vår 17.mai-feiring. For ifølge en nyhetsmelding fra MQA kommer AudioQuest til å tilby en softwareoppdatering som støtter MQA-dekoding til de to DragonFly-modellene Black og Red. Noen har også spekulert i at denne oppdateringen også vil støtte forrige generasjon (1.2), men det er ikke bekreftet.

 

 

Les mer om oppdateringen hos MQA.

Les også vår test av DragonFly Black

 

 

Sist redigert mandag, 15 mai 2017 10:56
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.