onsdag, 28 juni 2017 20:15

Netflix introduserer Dolby Atmos.

Skrevet av

Filmiganten Netflix lanserer sin første film med Dolby Atmos. Og hvis du har alle forutsetningene på plass, kan du streame filmen Okja med 3D-lyd fra Dolby allerede i kveld.

I første omgang er det bare filmen Okja som kan nytes i Dolby Atmos. I tillegg er det et litt trangt nåløye for at du skal kunne oppnå Atmos fra Netflix. For i tillegg til de sedvanlige kravene om at du må ha et høyttaleroppsett med minst to høydehøyttalere for ekte Atmos, kreves det at du har en Xbox One eller Xbox One S. For i første omgang er det bare disse to boksene som er kompatible med Agmso fra Netflix, selv om Netflix lover at det kommer flere kompatible enheter etter vert.

I den siste forutsetningen er at du har topp-abonnementet til Netflix. Da snakker vi om «4 Screens + Ultra HD”.

I dag er det filmen Okja som er tilgjengelig I Dolby Atmos, men det er fire titler til på plakaten i nær fremtid. Hvis de tekniske forutsetningene er på plass og du har det rette abonnementen, vil det dukke opp en Atmos-logo på de filmene som støtter dette lydformatet.

 

Les mer om Dolby Atmos hos Netflix.

 

 

Sist redigert onsdag, 28 juni 2017 20:31
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe