onsdag, 30 august 2017 20:04

Linn DS støtter Spotify Connect

Skrevet av

Linn la i dag ut software oppdatering med det lyriske navnet Davaar 4.59. Bak denne kryptiske benevnelsen skjuler det seg en oppgradering som mange har ventet på i årevis.

Det er noen ganger litt merkelig med Linn. De var omtrent verdensledende på streamingfronten da de for bortimot ti år siden proklamerte at CD-spilleren er død, og de er det kanskje fremdeles. Og da de etter hvert fikk et godt brukergrensesnitt, og etter hvert TIDAL ble integrert var de konge på haugen.

Men av en eller annen grunn har de holdt tilbake integrering av Spotify Connect helt til denne uken. Ikke misforstå – det har i svært mange år vært mulig å streame Spotify via Songcast, en protokoll som er Linn sitt svar på AirPlay, som som har bidratt til at Linn har hatt en av de mest fleksible brukergrensesnittene når det gjelder streaming fra PC. Men det er likevel ingen fullgod erstatning for Spotify Connect.

Dette har vært på mange sin ønskeliste i årevis. Ikke for det – DS-brukere flest sverger nok uansett til TIDAL med sin lossless streaming, men det er greit å kunne streame begge deler.

Eneste forutsetning for å kunne benytte Spotify Connect er at man oppgraderer til siste softwareutgave. Transportknappene i APPen Linn Kaazo benyttes til styring, på samme måte som med TIDAL, men i motsetning til sistnevnte må original-appen benyttes for browsing og musikkvalg med Spotify Connect.

 

Les detaljene om Spotify Connect på DS hos Linn.

 

 

Sist redigert torsdag, 31 august 2017 06:31
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.