søndag, 15 mars 2020 13:45

DigitalScenen - Flott tiltak for artister i en vanskelig tid

Skrevet av

Torgrim Halvari har slått et slag for artister i en vanskelig tid. DigitalScenen er en åpen Facebook-gruppe for digitale konserter

De aller fleste av oss opplever den tiden vi er inne i nå som krevende. Musikere er en av de befolkningsgruppene som er hardest rammet av de praktiske følgene av Korona-viruset. Både fordi så godt som alt av fysiske konserter blir stanset, men også fordi en del blir rammet av at folk kan kreve å få refundert billetter de allerede har kjøpt til en konsert som blir avlyst.

DigitalScenen

Torgrim Halvari står bak et flott tiltak som kan være et bidrag for å hjelpe musikere i denne vanskelige tiden. DigitalScenen er en åpen Facebook-gruppe som er tenkt å være en arena for digital strømming av konserter. Medlemmene kan se konsertene digitalt, og Vippse en selvvalgt sum til artisten etter konserten.

Administrator Halvari har satt opp disse reglene for DigitalScenen:

Regler: Vi aksepterer kun ting som blir framført live her på DigitalScenen. Det kan være en konsert, et lite kurs, monologer, dikt osv. YouTube videoer, salg av bilder etc blir fjernet da hensikten med gruppen er å støtte utøvende kunstnere.

DigitalScenen ble opprettet for to dager siden, den 13. mars, og har i skrivende stund allerede rukket å få drøyt femtifem tusen medlemmer.

Audiophile.no oppfordrer våre lesere til å bli medlem av DigitalScenen på Facebook

 

Sist redigert søndag, 15 mars 2020 14:04
Karl Erik Sylthe

Webredaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.