Skriv ut denne siden
lørdag, 26 desember 2020 10:38

AirPods Max får sin første klassiske Shield Case fra WaterField Designs

Skrevet av

Få objektene har fått større oppmerksomhet enn Apple sine nye AirPods Max hodetelefoner. Det måtte i så fall være den medfølgende Smart Case. Og nå kommer den første tredjeparts erstatteren til Smart Case fra WaterFields Designs i San Fransisco.

Mens HiFi-presse og Youtubere har vært ganske samlet positive til AirPods Max som ble lansert i begynnelsen av desember, har enigheten vært enda større når det har kommet til å fordømme etuiet Smart Case til de samme hodetelefonene. Hoderysting og gråsonevitser har vært et gjennomgående tema, og det er få andre enn undertegnede som faktisk har gitt uttrykk for at dette er et elegant og funksjonsorientert designkonsept, som er med på å underbygge det unike i designet til AirPods Max. Apple har ikke blitt til det ikonet de nå engang er ved å kopiere andre sine løsninger. Det har mer vært Apple sin greie å lage unike løsninger som konkurrentene har ønsket å kopiere.

Men uansett, de som er opptatt av en ….ehhh…. Maximal beskyttelse av sine Premium-hodetelefoner har unektelig hatt et poeng – dette har ikke Smart Case vært i stand til å tilby. Det har bokstavelig talt vært små og store glipper i den beskyttelsen. Og så har frustrasjonen kanskje like mye gått ut på det antatte faktum at det har vært umulig å få AirPods Max til å gå i Power Save Mode før det har gått 2 timer uten at de puttes i Smart Case, mens det i realiteten bare er fem minutt. Og mange har spådd at det ville dukke opp tredjepartsleverandører med en fullbeskyttende case for AirPods Max.

WaterField Designs Shield Case

WaterField Designs har laget spesialetuier til Apple sine produkter i stor skala tidligere. Denne gangen var på ballen umiddelbart, og det ser nå ut til at de er de første som kan tilby en beskyttende case skreddersydd til AirPods Max. De har også hatt forståelsen for at oppgaven må løses skikkelig, der AirPods Max sine særtrekk må ivaretas fullt ut.

De startet med å gå ut med en brukerundersøkelse, og har angivelig fått inn mer enn 1.200 svar på denne, svar som har vært retningsgivende for designet av Shield Case.

Den første store glupe egenskapen er selvfølgelig at Shield Case også ivaretar Power Save modusen som Smart Case utløser. Det besørges av to klaffer, som samtidig også sørger for beskyttelse av de litt sårbare aluminiumsøreklokkene.

Det neste punktet er at Sheild Case også gir plass til at AirPods Max kan befinne seg i Smart Case mens de er om bord. I tillegg til at det er praktisk, understreker det hvor kompakte de originale Smart Case er. Og selvfølgelig er det satt av tilstrekkelig plass til oppbevaring av tilbehør, både inne i «hovedkabinen» og i eksterne smålommer.

Mulighet for lading mens hodetelefonene befinner seg i etuiet er også ivaretatt. Dette er løst ved at den to-fløyede glidelåsen kan settes på gløtt for å gi passasje til Lightning-kabelen.

Foreløpig er vi ikke kjent med om WaterField Designs sine Shield Case vil bli distribuert av Eplehuset eller andre norske forhandlere. Ved kjøp direkte fra WaterField Designs i San Fransisco er Shield Case priset til 99 USD, og fås i fire ulike utførelser.

Les mer om Shield Case hos WaterField Designs

 

Sist redigert lørdag, 26 desember 2020 10:56
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe