søndag, 12 februar 2023 10:46

Bang & Olufsen lanserer Beoplay EX Atelier Editions

Skrevet av

B&O introduserer en serie med spesialfarger på sine nyeste kreasjon av trådløse In-Ear hodetelefoner. Først ut er Lime Green

Bang & Olufsen er kjent for sin spesielle oppmerksomhet på design, farger og materialbruk, og har også etter hvert lange tradisjoner med å lansere spesialutgaver av sine produkter i de ulike kategoriene. Gjerne i form av sesonginspirerte fargepaletter. Denne gangen er det Beoplay EX som er gjenstand for spesialutgaver, og gjennom hele 2023 vil det komme nye farger i serien Atelier Editions i et begrenset antall.

«Stadig flere kunder ser etter håndverk i verdensklasse og skreddersydde produkter. De vil ikke ha masseproduserte produkter, men noe unikt og personlig. For å møte denne etterspørselen er vi stolte av å kunngjøre vår Atelier Editions-kolleksjon. Disse produktene er laget på bestilling og kommer i et begrenset opplag. Og de er alle utviklet av vårt eget bespoke-team i Bang & Olufsen Atelier», sier Bang & Olufsen CEO Kristian Teär.

Lime Green

Først ut er fargen Lime Green – en frisk og djerv farge som er egnet til å lyse opp i hverdagen.

Dette er en eksklusiv serie som vil bli produsert i et begrenset opplag, noe som avspeiles i prisen som er satt til 7.299,-

Les mer om Beoplay Atelier Editions hos B&O

 

Sist redigert onsdag, 22 mars 2023 11:45
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.