onsdag, 28 august 2013 12:26

Audiophile-TV er på lufta!

Skrevet av

Etter å ha jobbet med dette en periode har vi nå fått hull på den tekniske byllen. Audiophile-TV er på lufta.

 

 

Hva er Audiophile-TV? Dette er basert på en kanal opprettet på Youtube, der vi har samlet alle videoer som er produsert i forbindelse med diverse arrangement – totalt 24 episoder med interessante videointervju av aktører i Hifi-bransjen.

Det startet for snaut 3 år siden, da vi gjorde våre første forsøk med videointervju med en del av utstillerne. Siden ble dette fulgt opp med tilsvarende videointervjuer på Hortenmessa i 2011, og et besøk hos Roald Mikkelsen og Renaissance Audio på Støletorget i Bergen.

Vi har tidligere publisert redaksjonelle artikler fra Hortenmessene der videointervjuene har vært integrert. Og vi jobber med en tilsvarende redaksjonell artikkel fra besøket hos Reinassance Audio.

Det som er nytt i Audiophile-TV er at vi samler alle videoseriene og episodene i en portal, med en samleside for alle episodene, og en ren videosamleside for hver serie. Dette gjør vi for å kunne gi våre lesere en enklere og mer oversiktlig tilgang til alt videostoff.

I fremtiden vil vi oppdatere denne siden med nye videoinnslag. Videoreportasjer har vært uttalt som et satsingsområde for oss de siste årene, da vi midlertidig ble satt ut p.g.a. tekniske problem. Vi erkjenner også at den tekniske kvaliteten på disse første videoreportasjene har sin åpenbare begrensning. Men vi har gjort en del nyttige erfaringer, og håper å kunne ha en tålelig bratt læringskurve.

Vi håper mange av dere også vil følge oss på Audiophile-TV. Vede å gå inn direkte på kanalen vår på Youtube, kan du også abbonere på kanalen.

Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.