Høyttalere

600-serien har i flere årtier vært den viktigste serien til den engelske produsenten på sydkysten av England. Nå kommer den i ny drakt, og med mange vesentlige nyvinninger. Snakker vi om en gradvis klassereise gjennom årtier fra budsjettklasse til mellomklasse?

 

Bowers & Wilkins sin 800-serie er allerede solid befestet som det ypperste denne engelske produsenten kan produsere. Og med 800 Signature tar de to av modellene enda et steg videre.

Linn har tunet vektleggingen av utvikling av nye høyttalermodeller noe ned  i senere tid. Så kommer de tilbake med en ny flaggskipmodell der de viser alt denne produsenten fra Waterfoot i utkanten av Glasgow kan prestere bedre enn noen gang.

Bowers & Wilkins vender tilbake til åstedet med en 30-års jubileumsmodell av den unike og ikoniske Nautilus-høyttaleren.

søndag, 30 april 2023 11:31

Beosound A5 – arven etter Beolit

Bang & Olufsen har lansert en helt ny kreasjon innen bærbar lyd i det heller eksklusive segmentet. Beosound A5 har videreført våre venner i Struer sine stolte tradisjoner tilbake til den tiden da begrepet reiseradio var på alles lepper, og minst et eksemplar befant seg i de fleste hjem.

Estelon har lansert en ny modell i sitt rikholdige sortiment med skulpturelle høyttalere. Og Aura er den rimeligste modellen fra denne produsenten fra Estland, men det ser ikke ut til å ha gått ut over kvalitet eller design.

 

 

Multiromsgiganten Sonos har lansert en ny generasjon med strømmehøyttalere. Og selv om det er fristende falle pladask oppi ordspillgryta, er det vanskelig å komme utenom at de nye modellene markerer en ny … ehhh…. periode for Sonos.

 

Focal lanserer en helt ny høyttalerserie bestående av fire stereomodeller pluss en senterhøyttaler. Og prisen smyger seg under Focal sin tidligere innstegsserie Aria

fredag, 16 september 2022 08:20

Beosound Balance, nå i Natural Aluminium

Den ikoniske Beosound Balance har vært på markedet i over to år. Nå kommer den i nytt antrekk, og for noen av oss fremstår dette som den kanskje mest vellykkede materialbruken av dem alle.

Audio Pro har lansert to nyheter i løpet av kort tid. Det startet med den værbestandige strømmehøyttaleren A15 som ble lansert i mars, og i dag fikk vi en melding om at en oppgradert C5 MkII er underveis.

I mai i fjor lanserte B&O den trådløse høyttaleren Explore i et utvalg på tre farger. Nå utvides paletten til denne robuste friluftstilpassede modellen med to nye farger.

System Audio har lansert en ny høyttalerserie som de kaller SA Air. Det krever ikke overdreven fantasi å regne ut at det bak dette navnet skjuler seg trådløse aktive høyttalere.

Polk lanserer ny toppmodell i Signa-serien for lydplanker. Og med Signa S4 bekrefter Polk det som later til å være denne produsenten sitt mantra – mye for lite penger. For her tilbys både Dolby Atmos med oppoverfyrende høyttalere og en trådløs subwoofer.

For et års tid siden hadde Estelon en stor oppgradering av sin Classic-serie til MkII-modeller. Et år senere slår de til med en oppgradering av sitt ultimate flaggskip – Estelon Extreme.

Sonos har lansert en ny generasjon av sin innstegsmodell til lydplanker. Den nye modeller har støtte for Dolby Atmos.

En ny HighEnd høyttalerprodusent med samarbeid mellom norske og svenske HiFi-veteraner er i anmarsj. Vi har fått en prøvelytt av et førproduksjonssett.

Nei, det er ikke neste generasjon mobilnett der leverandørene har gått bananas i tellingen. Monitor Audio Silver 7G Følger stolte tradisjoner, og jeg skal ikke fornærme lytteren ved å spørre om hvor mange forutgående generasjoner det har vært i Silver-serien.

JBL følger suksessen med sine nye modeller i den kraftig retroinspirerte Classic-serien. Denne gangen er det en moderat stativhøyttaler og en strømmehøyttaler som inntar arenaen.

Sonus faber lanserer to nye modeller i den ellers ganske ferske LUMINA-serien. Det dreiere seg om stativhøyttaleren LUMINA II og den nye topmodellen i serien – LUMINA V

I dag har Sonos i samarbeid med Ikea lansert en ny høyttaler i deres SYMFONISK serie. Og denne høyttaleren er den kanskje mest interessante i Ikea sin serie med Sonos-høyttalere.

Side 1 av 9