Skriv ut denne siden
onsdag, 15 juli 2015 20:09

Klipsch Reference Premiere høyttalere med Dolby Atmos

Skrevet av

Klipsch har i dag lansert to nye høyttalere i Reference Premiere serien som har støtte for Dolby Atmos. Det er snakk om såkalt Atmos Enabled høyttalere – en fritstående addon-høyttaler, og en gulvmodell som harAtmos-enabled enhet integrert i toppen.

 

 

 

Klipsch Reference Premiere RP-280FA

RP-280FA er en voksen gulvmodell med utførelse i sort eller ekte valnøtt trefinèr. Den er utstyrt med en LTS-diskant montert sammen med et 90x90mm Hybrid Tractrix Horn. Disse er assistert av Kobber Cerametallic basselementer, og sammen gir dette svært høy følsomhet.

 

 

Klipsch Reference Premiere RP-140SA

RP-140SA er en ren Atmos-enable høyttaler, beregnet på å plasseres på toppen av en annen høyttaler. Også denne har den samme kombinasjonen av Hybrid Trctrix Horn og LTS-diskant som fyres av på skrå oppover, supplert av et 4-tommers Kobber Cerametallic basselement.

 

Klipsch Reference Premiere RP-450CA

RP-450CA er en senterhøyttaler som er spesielt tilpasset RP-280FA. I tillegg til den hornladede diskanten har den 4 stk. 5 ¼ tommers basselementer.

 

 

Norsk importør av Klipsch er Mono AS.

Les mer om Reference Premiere med Dolby Atmos hos Klipsch.

 

 

 

Sist redigert torsdag, 16 juli 2015 04:58
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.