fredag, 28 april 2017 12:10

Beoplay P2 - den taktile bluetooth-spilleren.

Skrevet av

Bang & Olufsen sitt datterselskap har lansert en junior i sitt sortiment av trådløse høyttalere. Hvis du vil kommunisere med den, må du gå nye veier...

Dagens gåte: Hva får du hvis du krysser en Beoplay A1 med en Dali Katch? Helt riktig, du får en Beoplay P2. Som riktignok er mindre enn begge de to imaginære foreldrene, men det da også barn flest. Til å begynne med…

Beoplay P2 har et navn der P-en står for Portable, i motsetning til f.eks. M5, der M-en står for Moveable. Eller S3, der S-en står for «Stationary», og H6 der H-en står for Headphones.

T2 er ingen stor høyttaler, men B&O lover at det spiller bra likevel. Og så er den støt og sprutsikker, forberedt for et aktivt liv.

Det som virkelig skiller P2 fra det meste annet, er måten den kommuniserer på. Eller skal vi heller si lytter. For her er det ikke knapper og ratt som gjelder, men risting og støt i et stammespråk du selv kan være med på å definere i en oppsettmeny i BeoPlay-appen. Men det er for så vidt bare hvis du er i humør til det, for P2 har også en innebygget mikrofon som kan brukes til stemmekontroll. Eller du kan styre den fra BeoPlay-appen.

På innsiden finnes det en to tommers mellomtone / bassenhet, og den samme ¾ tommers diskanten som finnes i Beoplay A1.

 

 

BeoPlay P2 kan inngå i et multirom-system fra B&O, og du kan pare to enheter i et stereooppsett. Da kan du velg å ha forskjellige farger på de to, for P2 finnes i blå, sand og sort.

 

Veil pris på BeoPlay P2 er 1.699,-

 

Sist redigert fredag, 10 april 2020 14:57
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe