søndag, 23 juni 2019 08:46

SAINT LAURENT X BANG & OLUFSEN

Skrevet av

Saint Laurent har adoptert to Beoplay-produkter inn I sin eksklusive designatmosfære. Vi snakker om hel-sorte utgaver av Beoplay A1 og A9

Grunnleggeren av Saint Laurent hadde det hesblesende navnet Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent, en fransk herre født i 1936. Han gikk en lang lære i Christian Dior sitt renommerte motehus Dior, før han skapte sitt eget motehus Yves Saint Laurent, eller Saint Laurent  blant venner. Grunnleggeren selv døde i 2008, men motehuset lever videre, og har nå dyrket sitt samarbeid med Bang & Olufsen.

Disse to selskapene gjorde en lignende øvelse for halvannet år siden. Også den gang var Beoplay A9 gjenstand for en ekstrastyling fra Saint Laurent, i tillegg til den bærbare, trådløse kompakthøytaleren Beoplay P2, og Bluetooth-hodetelefonen Beoplay H9.

 

 

Beoplay A9

Også denne gangen er Beoplay A9 altså gjenstand for en Saint Laurent utgave. A9 er som kjent en ganske særpreget og ikonisk trådløs høyttaler i form av en sirkelformet tallerken på tre ben, som i denne LE-utgaven er anodiserte i speilsvart. Materialbruken på standardutgavene er eller en miks av tre, aluminium og tekstil. Beoplay A9 er fremdeles designet av Slaatto Design v. Øvind Slaatto.

Beoplay A1

Det andre produktet som er adoptert av Saint Laurent denne runden er også et sirkulært design, men med en helt annen størrelse. Beoplay A1 er designet av Cecilie Manz, og er en kompakt trådløs høyttaler.

Materialbruk er aluminium, med en liten bærestropp i lær. Den er støv- og spritsikker, og har et rundstrålende lydkonsept. Saint Laurent sin LE-utgave har en Saint Laurent logo i speilsvart anodisert aluminium.

 

Produktene er tilgjengelig på Saint Laurent Rive Droite

 

Sist redigert søndag, 23 juni 2019 09:02
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Beslektede artikler