tirsdag, 05 mai 2020 05:44

JBL Boombox 2 – Partyhøyttaleren som gjerne blir med i bassenget

Skrevet av

JBL lanserer oppfølgeren til Boombox. Partyhøyttaleren Boombox 2 lover et heftig party med mulighet for høy musikk.

JBL lanserte Boombox for noen å siden. Den utmerket seg med å være en moderne inkarnasjon av 80- og 90-tallets ghettoblastere. Den hadde et moderne og mer minimalistisk utseende i forhold til de ikoniske partyspillerne fra noen tiår tilbake.

JBL Boombox 2

Designet til Boombox 2 domineres av stofftrukket kabinett med to passive basser i hver sin ende av sylinderen. Og en hank som gjør at du enklere kan ta den med deg ut på terrassen eller til stranden har nå fått små stoffputer på sidene som forsterker designet og gir økt bærekomfort.

En IPX7-rating forteller at du ikke trenger å bekymre deg for om den skulle vippe utfor bassengkanten. Den tåler vann ned til 1 meters dybde i 30 minutter, og gjør at du uten bekymring kan ta den med til stranden eller ut i hagen til bassenget.

Batteriet er kraftig, og ifølge JBL skal du kunne spille i 24 timer før det gir seg. Boombox 2 har også strøm å by på til dine andre trådløse produkter med den innebygde powerbanken.

PartyBoost

Med PartyBoost kan du pare Boombox 2 med andre kompatible JBL produkter. Som en Flip 5, eller kanskje en Pulse 4 eller to, som blinker pulserende i takt med musikken. Dermed kan du få flere blåtannhøyttalere til å spille synkront med enda høyere volum, eller for å dekke et større område. Rett og slett høyere partyfaktor.

Du kan også velge mellom utendørs og innendørs mode. I utendørsmodus spiller Boombox 2 enda mer bass.

 

Veil. pris for Boombox 2 er kr. 6.000,-

Les mer om Boombox 2 hos JBL

 

Sist redigert tirsdag, 05 mai 2020 06:51
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.