lørdag, 09 november 2013 22:26

SOUNDSMITH Boheme Moving Iron pickup

Skrevet av

Ny ener i prisklassen, dette er altså IKKE en MC pickup, men kan brukes rett i en vanlig MM inngang som så mange forsterkere/recivere er utstyrt med i dag.

Les mer:

Spiller med en herlig slagkraft og dynamik. Heller litt mot det varme med en raus mellomtone og superb oppløsning, masser med microdetaljer blir hentet opp fra rillene og på toppen av det hele så trengs det ikke noe + 5000 kroners MC riaa trinn med der tilhørende kvalitetskabel.


Sammenligner man denne med f.eks Ortofon 2M Black som jeg også synes er en veldig god pickup så gir Boheme en vesentlig varmere og mer levende gjengivelse med masser av kropp og rike klangfarger uten at det på noen måte går på bekostning av noe i lydbildet, snarere tvertimot.
Måten og ta ut microdetaljer av platene er nesten helt opp i high-end land når det gjelder pickuper, faktisk til og med langt bedre enn eneklete såkallte high-end pickuper og Boheme tåler godt og bli brukt på en spiller i 50-100k klassen. Helt klart et MEGET godt kjøp og likt prisede MC pickupers store skrekk, for som sagt: man trenger ingen fordyrende MC Riaa og ekstra kabling. Mitt test eksemplar blir værende her, for så god er den at dette er min nye referanse i 7k klassen, ingen tvil om det.
Men husk: 35-40 timer innspillingstid før du hører hva Boheme virkelig kan, før det låter den litt innelukket og dus oppover i toneområdet, mitt ex begynte og åpne seg ved ca 25 timer spilletid.

Lest 8818 ganger
Rudi

Vinylguru

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.