onsdag, 23 juli 2014 21:02

Ny database over Universalspillere for Blu-ray og SACD

Skrevet av

I dag kan vi presentere en ny database over universalspillere. Det er en oversikt over alle de spillerne vi kjenner til som kan spille både  Blu-ray og SACD.

 

Selv om vi helst ser at en ekte unviersalspiller kan spille av alle de tre høyoppløste plateformatene som er på markedet, har vi vært litt romslig på dette området. Siden DVD-Audio er et format som neppe har nye utgivelser i senere år og det ellers er et begrenset antall utgivelser, har vi godtatt spillere som bare spiller Blu-ray og SACD. Av de universalspillerne som ikke spiller DVD-Audio, er det stort sett Sony som konsekvent ikke spiller dette formatet, samt enkelte modeller fra Yamaha og Pioneer.

I oversikten har vi opplyst hvilke formater de enkelte modellene kan spille, og om det er 5.1 / 7.1 analoge utganger. Vi har også lagt inn link til produsentens websider for de enkelte modellene.

Vi håper at denne oversikten er komplett, og den vil bli vedlikeholdt etter hvert som nye modeller kommer til. Det er likevel store muligheter for at vi har oversett noen modeller, og setter stor pris på å få tips om dette fra leserne.

Databasen over universalspillere finner du her. Du finner den også ved å å inn på menyen for Resurssenter.

 

Sist redigert onsdag, 23 juli 2014 21:20
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.