mandag, 27 oktober 2014 19:50

Trekning av kabel-utloddingen på Hi-Fi Messen i Horten

Skrevet av

Roald Mikkelsen i Renaissance hadde generøst stilt et sett signalkabler til rådighet som premie for en utlodning på årets Hortenmesse. Kablene er et sett Renaissance Audio Standard MK3 (illustrasjonen viser en annen modell).

Nå har den store kvelden kommet – trekningen er her. Og for å få vite om det er du som har vunnet, må du klikke på videoen nedenfor.

 

Dersom det er du som sitter med vinnerloddet, må du sende en mail til Karl Erik, og vi vil sørge for at du for kablene overrekt eller tilsendt. Som vi opplyste på messen, er det nødvendig at du har tatt vare på brosjyren med det påheftede loddet. Ta et bilde av loddet, og send det på mail til oss.

Dersom ingen skulle melde seg som vinner innen en uke – eller mandag 3.11 før midnatt, vil vi arrangere ny trekning. Vinnere bes om å melde seg snarest mulig, men vi vil ikke foreta premieutdeling fpr fristen er ute. Vi vil heller ikke gi opplysninger om hvorvidt vinner har meldt seg før denne fristen er ute.

Lykke til!

Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.