mandag, 11 mai 2015 14:02

Art Deco – ny Phono-forforsterker fra Zontek

Skrevet av

Den polske produsenten Zontek lanserer ny platespillerforforsterker. Art Deco vil kunne bli en svært velskapt makker til deres minst like tiltalende platespiller.


 

Zontek er en ganske fersk aktør, og har vært i markedet siden 2011. De hoder til i Warzawa i Polen, like øst for parken Park Moczydło. De har fra før en særdeles velskapt platespiller, som er forberedt for montering av inntil 3 tonearmer.

 

 

Nå lanserer Pawel Zontek en helt ny Phonofororsterker, og hva er vel da mer opplagt enn å utstyre den med tre ulikt konfigurerbare platespillerinnganger – en for hver arm på platespilleren. Forforsterkeren blir offisielt lansert på High End messen i Munchen til helgen, og foreløpig er det heller sparsomt med opplysninger. Vi vil ikke fornærme leserens intelligens ved å fortelle at den er rørbasert, bare nøye oss med å nevne at det i tillegg til de tre inngangene er både RCA og XLR utganger.

 

 

 

Det er dessverre foreløpig ingen norsk importør.

Les mer om Zontek her.

 

Se video med av Zontek sine platespillere:

 

 

 

Sist redigert mandag, 11 mai 2015 14:06
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.