Thursday, 09 July 2020 12:26

Audio Pro trekker Plus-kortet på en gammel traver

Written by

Svenske Audio Pro lanserte Bluetooth-høyttaleren Addon T3 allerede for fem år siden. Nå får den en fornyet eksistens som Addon T3+.

Allerede i fjor vurderte Audio Pro å pensjonere Addon T3, en modell de atter eget utsagn har hatt stor suksess med. Bakgrunnen var at Audio Pro ville fokusere for fullt på multiromshøytalere.

Men markedet ville det annerledes – etterspørselen var fremdeles alt for stor til at man bare kunne sende den ut til de evige jaktmarker. Og for å tydeliggjøre at dette var den samme modellen som før, emn i en forbedret utgave, har Audio Pro valgt å kalle den nye modellen for Addon T3+.

 

Forbedret lyd og ny farge

Lyden skal være forbedret på Addon T3+ i forhold til forgjengeren av Produkt og Utviklingsavdelingen i Helsingborg på den svenske vestkysten. Det kanskje viktigste grepet er at DSPen er tweaket, og for å gi en forbedring i bassen har man justert på bassporten.

I tillegg har stylingen fått et tilskudd, ved at Addon T3+ er tilgjengelig i en ny farge ti tillegg tiel den sorte og den grå som Addon T3 har hatt. Den nye fargen heter RAW, og er en brunfarge treet skinner gjennom. I tillegg til å være et designelement er dette også et ledd i Audio Pro sin miljøsatsing. CCO i Audio Pro Jens Henriksen sier det fremstår som meningsfullt å ikke dekke høyttaleren bak flere lag med maling.

Henriksen er ellers veldig fornøyd med at Addon T3+ har en spilletid på 30 timer ved middels volum.

T3+ skal være tilgjengelig fra midten av juli, og veil- pris er satt til 2.000,-

Les mer om Addon T3+ hos Audio Pro

Last modified on Thursday, 09 July 2020 13:11
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.