tirsdag oktober 15 , 2019
torsdag, 27 desember 2018 21:05

Allnic Audio får skandinavisk distributør

Skrevet av

Den koreanske HighEnd-produsenten Allnic Audio har tidligere ikke vært representert i Skandinavia. Nå har danske Sallingboe Audio blitt skandinavisk distributør.

 

Allnic Audio

Allnic Audio ble grunnlagt i Sør-Korea av K. S. Park. Han er kjent som en ekspert på rør-design, og startet med fokus på rør-forsterkere. Etter hvert har det blitt et ganske bredt produktspekter som også inneholder RIAA-trinn, MC-pickuper, hodetelefonforsterkere DACer kabler og høyttalere. Det er gjennomgående produkter i høy prisklasse, og med lekkert design.

 

Sallingboe Audio

Dan Sallingboe er primus motor i Sallingboe Audio som holder til et stykke vest for København, og har fått det skandinaviske agenturet for Allnic Audio. Dan Sallingboe forteller til Audiophile.no at han ønsker å få norske forhandlere til Allnic Audio, men at han i mellomtiden kan selge fraktfritt direkte til norske sluttbrukere.

 

 

Primary Control

Sallingboe Audio har flere agenturer, og også Primary Control kan være aktuelt for direkte salg til Norge. Det er en nederlandsk produsent av platespillere og tonearmer i høyere prisklasse.

 

Les mer om Sallingboe Audio

Les mer om Allnic Audio

Les mer om Primary Control

 

Lest 1614 ganger Sist redigert torsdag, 27 desember 2018 21:22
Karl Erik Sylthe

Webredaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyeste Tester / Artikler

De 20 nyeste Hovedartiklene:

Nyeste Nyhetsoppslag

Nyeste Musikkartikler

Annonser

Annonsere på Audiophile.no?

Audiophile.no i flere kanaler:

Nyeste fra Audiophile-TV

Les det digitale tidsskriftet AUDIOphile No.1:

Annonser

Nyeste tråder på Hifisentralen

Nye plateutgivelser