lørdag, 05 september 2020 17:09

Crusher Evo – ny hodetelefon med skalleristing fra Skullcandy

Skrevet av

 

Skullcandy sine hodetelefoner er elsket og hatet for sitt spesielle basskonsept. Det nå lanserer Skullcandy en ny og forbedret versjon av disse hodetelefonene med variabel Sensory Haptic Bass.

Skullcandy er en ganske spesiell produsent som har en hodeskalle som logo, og signaliserer dermed at dette ikke akkurat er en frøkenprodusent. De har et rikholdig utvalg i med både øreplugger og over-head hodetelefoner i portefølgen, og det er kanskje hodetelefonene i Crusher-serien som er de mest interessante.

I tillegg til å være ordinære hodetelefoner for vanlig musikklytting og annen hodetelefonbruk, har de en helt spesiell egenskap. De har noe Skullcandy kaller Sensory Haptic Bass. Dette er en spesiell form for bassgjengivelse som igangsetter vibrasjon er på hodeskallen. Dette kan justeres trinnløst med en egen spak på hodetelefonene.

VI vet at dette ikke passer for alle, og det vi har registrert av reaksjoner er alt fra ellevill begeistring til hoderystende avvisning. Vi håper å kunne teste dette selv med det første.

Crusher Evo

Nå lanserer Skullcandy en ny og forbedret utgave av Crusher kalt Crusher Evo. Dette er en modell uten støykansellering, men den skal ha en rekke andre forbedringer i forhold til Crusher ANC.

Crusher Evo har i likhet med de andre modellene en justerbar sensory bass, og i denne nye modellen skal det være en versjon av denne spesielle bassen som er ytterligere forbedret. I tillegg til har Skullcandy innledet samarbeid med det svenske Audiodo personlig tilpassing av lyden med en personlig tilpasset hørselprofil. Dette skjer via Skullcandy sin egen app, og skjer via en testprosedyre for høyre og venstre øre. Skullcandy hevder at denne teknologien automatisk tilpasser innkommende signaler til høyre og venstre øre i samsvar med testresultatet.

Batteritid

Crusher Evo opererer med 40 timer brukstid. Dette er ikke unikt, men likevel svært bra, og definitivt i det øvre sjiktet. I tillegg har Crusher Evo en hurtigladefunksjon som skal gi 4 timer brukstid med bare 10 min. lading. Definitivt nyttig hvis du oppdager at du har flatt batteri når du er på farten.

Den tidligere omtalte appen gir også mulighet for EQ og ulike forhåndslagrede lytteprofiler. Og skulle du legge dem vekk har de også Tile™ Finding Technology som gjør at du kan finne dem ved hjelp av mobilen.

Les mer om Crusher Evo hos Skullcandy.

https://youtu.be/9zbdxReGUwo

 

 

Sist redigert lørdag, 05 september 2020 17:35
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste fra Karl Erik Sylthe