mandag november 24 , 2014
Audiophile.no
mandag, 24 november 2014 10:20

Hi-Fi Messen i Horten 2004 – Del 14, Oppo.

Skrevet av

På OHC sin stand fant vi representant for Oppo. Vi slo av en prat med han om de mest aktuelle produktene.

søndag, 23 november 2014 19:05

NABOVARSEL! - Arve har fått Swissonor i hus

Dette sveitsiske firmaet ser ut til å ha bestemt seg for å gjere ting på sin måte. Dei har ikkje bygd eigen platespelar - det finnest alt gode spelarar frå Thorens, som byggjast om, og her skal vi sjå på ein TD 160. Sjølvsagt har dei også ein eigen riaa, slik at MM-pickup frå Ortofon kan komme til sin rett. 

Av Arve og Rudi.

Vi fortsetter den store serien med tester av pickuper frå Miyajima. Denne gangen er det Takumi som havner under stetoskopet.

Om du først prøver et par STAX hodetelefoner kan det hende at du opplever reprodusert musikk slik vi håper det skal kunne gjøres. Komplikasjonen er forsåvidt ikke så ille; du bare labber i vei og kjøper deg et par...

onsdag, 12 november 2014 09:12

Zero – Avantgarde går kommers?

Skrevet av

Etter Hortemessa var eg ein tur innom Lyric. Denne butikken har mange spennande agentur, mellom desse tyske Avantgarde, relativt kommersielt tilgjengelege hornhøgtalarar med ekstreme eigenskapar. Dei har også ein etter måten ekstrem utsjånad, og ein pris som også er med på å diskvalifisere dei i kampen om å vere den store ”folkehøgtalaren”. Men dei lydlege eigenskapane er i høgste grad spennande.

Nyeste Tester / Artikler

De 20 nyeste Hovedartiklene:

Nyeste Nyhetsoppslag

Nyeste Musikkartikler

Annonser

Annonsere på Audiophile.no?

Audiophile.no i flere kanaler:

Nyeste fra Audiophile-TV

Annonser

Nye plateutgivelser