Friday, 12 August 2016 04:37

TX-RZ810 - ny spennende AV-receiver fra Onkyo i forsiktig toppklasse.

Written by

 

Onkyo har lansert en ny AV-receiver som skiller seg litt fra feltet på flere punkt. Nå melder inmportøren Mono om at den er på plass i Norge.

 

Onkyo sin kolleksjon med AV-receivere hadde flere interessante nyheter i år, og med modellen TX-RZ810 begynner det virkelig å bli tiltalende.

Vi starter med den gode nyheten at TX-RZ810 ligger tusenlappen under forgjengere i pris, og det til tross for at nykommeren har fått et virkelig potent design. Det er også den rimeligste modellen i Onkyo sitt sortiment med full pre-out for alle kanaler.

 

 

Onkyo tilbyr støtte for TIDAL i sin nye serie, om med denne modellen er det grunn til å forvente at den forbedrede lydkvaliteten som TIDAL i Lossless-tapning tilbyr tas behørlig vare på.

Google Cast er en annen spennende nyhet, og gir forventninger om en langt bedre brukergrensesnitt enn en separat Chromecast dongle normalt gir. Dette er et punkt vi ser frem til å stifte nærmere bekjentskap med.

 

 

Nytt er også støtte for Onkyo/Pioneer sitt nye trådløse multiromsystem. Det har fått navnet FireConnect, og et sett med trådløse høyttalere i Sonos-inspirert stil er på gang.

DTS:X har vært kraftig forsinket hos samtlige produsenter. Onkyo har nå gått ut med en dato for når dette nye 3D-lydformatet blir tilgjengelig for oppdatering, både på årets og fjorårets modeller. Onkyoeiere kan krysse av 31. august som en dag der aftenen bør reserveres til softwareoppdatering.

 

Veil. pris for TX-RZ810 er 12.995,-

 

Les mer om TX-RZ810 hos Mono AS

 

Last modified on Saturday, 13 August 2016 08:01
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.