Wednesday, 17 April 2024 19:53

Thalia V2024 – Forbedret håndlaget innstegsmodell fra Erzetich

Written by

 

Blaz Erzetich har sendt oss en melding om at de lanserer en forbedret utgave av sine rimeligste håndlagede hodetelefoner. Den nye modellen heter V2024, og skal ha mange forbedringer.

Erzetich Audio holder til i Slovenia, og har Blaz Erzetich som entusiastisk grunnlegger og primus motor. De skiller seg definitivt ut fra mengden av produsenter av HeadFi-produsenter ved at de tilbyr håndlagde hodetelefoner og hodetelefonforsterkere, og kopnstruktøren selv har bakgrunn som musiker

Vi skrev om den opprinnelige utgaven av Thalia for fem år siden da de ble lansert, og supplerte de to forutgående modellene Mania og Phobos, som fikk sine oppgraderinger i 2021. Erzetich har i ettertid også utvidet repertoaret med en toppmodell med navnet Charybdis til trettisyv tusen. På den tiden ble Erzetich importert og forhandlet av Høyum HiFi, men i senere tid har Moet Audio overtatt dette agenturet.

Thalia Transformed 

Nå har altså Blaz Erzetich meldt om at grunnmodellen Thalia kommer i en kraftig forbedret utgave. Den nye versjonen kommer 5 år etter den opprinnelige utgaven, og får tilleggsbenevnelsen V2024. Denne benevnelsen følger en tradisjon hos Ezetich, og også de to større modellene blir omtalt som hhv V2018 for de opprinnelige og V2021 for utgavene vi skrev om i 2021.

I tillegg til det forholdet at hodetelefonene er håndlaget, er også en 8-kantet form på huset, gjerne med omramming i tremateriale særpregede kjennetegn.

Og selv om den 8-kantede formen er beholdt er det en rekke fornyelser på V2024. Erzetich oppgir disse egenskapene med V2024:

  • Hodebånd i stål avløses av et lettvekts karbonfiber-design
  • Hus i tre erstattes av harpiks, som muliggjør intrikate innvendige geometrier for forbedrede akustiske egenskaper.
  • Forbedret kofort med større og mykere øreputer.
  • Oppgradert til en sølvbelagt OFC-kabel

Dette er Blaz Erzetich sine egne ord om de oppgraderte modellene:

«Through years of user feedback and observation, we`ve refined Thalia to a new level, to deliver enhanced comfort and sound quality»

Thalia V2024 blir tilgjengelig i sølv eller sort finish, men kan også fås i tilpassede farger etter ønske.

Den forrige modellen har en veil. pris på NOK 7.499,-. Vi kjenner ikke foreløpig ikke pris i Norge på V2024, men det er grunn til å anta at den vil ligge i nærområdet til forgjengeren.

Erzetich Thalia V2024 importeres av Moet Audio

Les mer om Thalia V2024 hos Erzetich Audio

Last modified on Wednesday, 17 April 2024 20:13
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.