Wednesday, 31 December 2003 23:00

Sound Planet overtar Roksan i Norge!

Written by

Sound Planet blir ny importør for Roksan i Norge. Les pressemeldingen fra Sounde Planet her.

 

 

Pressemelding fra Sound Planet, redigert av Audiophile.noSound Planet overtar Roksan i Norge!

 

 

Sound Planet har som mål å fremstå som en dynamisk og spennende HIFI-importør, og har til nå kunnet presentere flere nye og spennende HIFI-merker som blant andre Ayon, Gemme og Kudos for det norske publikum. Nå utvider Sound Planet sin produktportefølje med et tradisjonsrikt og meget spennende HIFI-merke; 6 april 2009 overtok vi agenturet for det britiske, kritikerroste merket Roksan. Vi vil i løpet av kort tid selge og distribuere hele deres produktlinje direkte fra oss og gjennom utvalgte forhandlere i Norge.

Første produkt til å bli lansert på det norske markedet er de fantastiske innstegsmodellene i Roksans Kandy-serie. Kandy-serien ble nettopp lansert i ny versjon, og de nye Kandy K2-produktene har høstet mengder av lovord og har jevnlig vunnet priser og utmerkelser i hele HIFI-Europa. Ikke uten grunn, og vi gleder oss stort til å kunne tilby disse eminente produktene for det norske HIFI-publikum.

I Roksan’s Kandy-serie finnes en integrert stereoforsterker (med pre out, innebygget RIAA-trinn (MM) og prosessorinngang) og en CD-spiller. Produktene leveres i både sølv og sort. Roksan tilbyr også en stativhøyttaler i Kandy K2-serien. Priser fra ca 9.500,- pr komponent.

 

Vi vil også importere Roksan sin Caspian-serie. I denne serien finnes CD-spiller, integrert forsterker, RIAA-trinn, strømforsyninger, forforsterkere og effektforsterkere, i tillegg til gulvstående høyttalere og senterhøyttaler til kinoentusiasten.

Vi har ikke glemt Roksan sin historie og opprinnelse, og vi vil selvfølgelig også forhandle produktene som det hele startet med; nemlig vinylspillerne. Vi vil ha både Roksan Radius5 og Xerxes 20plus tilgjengelig i løpet av kort tid, og toppmodellen TMS3 håper vi å ha på plass i løpet av siste halvår 2009.

 

Roksan Radius5 i akryl-versjon Xerxes 20plus i Rosewood-versjon

Komplett prisliste og produktinformasjon vil snart være tilgjengelig på www.soundplanet.no
Du finner også mer produktinformasjon på produsentens hjemmesider: www.roksan.co.uk

Produktene forventes å være på lager i månedsskiftet april/mai 2009.

 

 

 

 

Last modified on Monday, 12 August 2013 07:25
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.