Thursday, 21 August 2014 07:56

Cambridge Audio med oppgraderte Go` modeller.

Written by

Den britiske produsenten lanserer to oppgraderte modeller av sin trådløse høyttaler Go.

 

Cambridge Audio ser ut til å være i oppgraderingsmodus for tiden. I går meldte vi om den oppgraderte Stream Magic v2, og nå kommer det en v2 også av den trådløse høyttalermodellen Go.

 

 

 

I basisutgaven er det ikke så mange synlige forskjeller, annet enn at bluetooth nå benytter høykvaltets aptX-standarden. Det er også implementert NFC-teknologi i Go v2, så paringen med mobil kan skje ved lett berøring.

 

 

Den andre nye modellen heter Go Radio, og jeg skal ikke fornærme lesernes intelligens ved å si hva som skiller den fra basismodellen. Bare nevne at radioen er en FM-radio, men vi kan jo håpe at det kommer en DAB-versjon også etter hvert. Priser i utlandet tyder på at prisforskjellen på Go og Go Radio blir svært moderat.

 

 

Begge modellene har selvfølgelig ivaretatt muligheten for å lade mobilen via USB-kontakten, og en svært generøs batteritid på 18 timer. Go er fremdeles bestykket med to titanium-diskanter, og to 2-tommers elementer for mellomtone- og bass, i tillegg til den bakovervendte bass-radiatoren. Det er også fremdeles en analog inngang.

 

 

Se Cambridge Audio sin presentasjonsvideo av den nye Go v2:

 

Les mer om Go v2 og Go Radio hos Cambridge Audio.

Norsk importør er Hi-Fi klubben.

 

 

 

 

 

Last modified on Friday, 22 January 2021 17:09
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.