Saturday, 14 April 2018 08:17

HiFifreaks ny skandinavisk distributør for Cambridge Audio.

Written by

Cambridge Audio har vært en del av grunnfjellet til Hi-fi klubben. Nå overtar danske HiFifreaks stafettpinnen, og de lover lavere priser.

 

Pressemelding fra HiFIfreaks:

HiFifreaks overtar Cambridge Audio i Skandinavia.

Cambridge Audio har byttet hender i Skandinavia, og vil nå selges i Danmark, Norge og Sverige av HiFifreaks. Som alltid, vil det bety nedsettelser på opptil 50 % i forhold til tidligere veil. priser.

Distribusjonsskiftet vil også bety at hele programmet nå endelig vil representeres i Skandinavia, så man kan kjøpe Cambridge Audios velanmeldte og populære AeroMax-høyttalere.

AeroMax 2 og AeroMax 6 er navnet på deres 2 populære høyttalere. AeroMax 2 er standardmodellen, og AeroMax 6 er gulvmodellen. Begge modellene er utstyrt med deres spesielle BMR® diskant

 

 

EDGE – nytt flaggskip fra Cambridge!

Det har blitt lansert en ny high-end-serie fra Cambridge; EDGE er navnet på den nye serien. EDGE vil bestå av 3 modeller: EDGE A, EDGE NQ og EDGE W.

EDGE A er en integrert forsterker med DAC som er utstyrt med USB, HDMI ARC, COAX og 2 x 100 watt i 8 ohm og 2 x 200 watt i 4 ohm, og utstyrt med Bluetooth APT-X. Prisen vil lande på 49 999,-

EDGE NQ er deres nettverksavspiller og forforsterker som er utstyrt med de samme inngangene som EDGE A, så alle de digitale; USB, HDMI ARC, COAX osv. EDGE NQ er i tillegg også utstyrt med Wi-Fi, og har en egen app. EDGE NQ er utstyrt med TIDAL, Spotify Connect, Deezer m.fl.

I tillegg til en egen app er EDGE NQ også utstyrt med Google Cast, så man enkelt kan caste fra alle apper som støtter Google Chromecast.

Den siste modellen i serien er EDGE W, som er en stor muskelbunt på 2 x 100 watt i 8 ohm.

EDGE kommer på markedet i juli.

 

 

 

YoYo L – trådløs høyttaler med HDMI ARC.

YoYo-serien har også endelig blitt utvidet med en ny modell som kommer på markedet i mai måned. Yoyo L er en lekker trådløs høyttaler som er utstyrt med Chromecast Audio samt Spotify Connect, så du vil kunne bruke et bredt spekter av strømmetjenester direkte på maskinen.

Yoyo L er dessuten også utstyrt med Bluetooth, slik at du enkelt kan strømme alt fra telefonen din. I tillegg er den også utstyrt med HDMI ARC, så du kan koble til TV-en din og enkelt bruke TV-ens fjernkontroll til å styre Yoyo L.

 

 

Les mer hos HiFifreaks.

 

Last modified on Saturday, 14 April 2018 08:37
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.