Tuesday, 10 April 2018 17:19

BeoPlay E8 Powder Pink Special Edition.

Written by

Bang & Olufsen lar seg stadig vekk inspirere av årstidene. Denne gangen er det øreproppene E8 som nyter godt av en Special Edition kalt Powder Pink

Beoplay vakte ganske mye oppsikt da de lanserte sine helt nye earpods som er helt trådløse i august i fjor. Også hos oss – og det såpass at vi ble fristet til å bestille et sett for test. Følg med på testen, som blir publisert før du aner det.

For ganske nøyaktig et kvart år siden lanserte BeoPlay to Spesialutgaver. Vi snakker om All Black og All White – med andre ord en guttepod og en jentepod…

 

Powder Pink Special Edition

Denne gangen heter spesialutgavne Powder Pink, og jeg skal ikke fornærme din intelligens med å avsløre hvilket kjønn som er hovedmålgruppen for denne utgaven.

Men BeoPlay har et litt sofistikert bakteppe for design- og fargeuttrykk for Powder Pink. Japansk kultur har noe de kaller Sakura-sesong, der Hanami-tradisjonen handler om t familie og venner samles under de blomstrende trærne for å ønske den nye sesongen velkommen. Og i følge B&O er de nye hodetelefonene i pudderrosa tydelig inspirert av fargen til kirsebærblomstene, samtidig som det er en feiring av vårens ankomst.

 

Prisen på Powder Edition er den samme som for standardutgavene – 2.999,-. Eller rundt tre tusen, som vi pleier å si det på Rodeløkka.

 

Les mer om BeoPlay E8 Powder Pink Special Edition hos BeopPlay.

 

 

Last modified on Friday, 10 January 2020 12:03
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.