Tuesday, 21 March 2023 14:00

Bang & Olufsen legger ut på 2. etappe i Beoplay EX Atelier Editions

Written by

B&O har introdusert en kolleksjon med spesialfarger på sin nyeste kreasjon av trådløse In-Ear hodetelefoner. Denne gangen er det fargen Pineapple Yellow som står for tur

Bang & Olufsen er kjent for sin spesielle oppmerksomhet på design, farger og materialbruk, og har også etter hvert lange tradisjoner med å lansere spesialutgaver av sine produkter i de ulike kategoriene. Gjerne i form av sesonginspirerte fargepaletter. Denne gangen er det Beoplay EX som er gjenstand for spesialutgaver, og gjennom hele 2023 vil det komme nye farger i serien Atelier Editions i et begrenset antall.

Pineapple Yellow

Den 12. februar meldte vi om deres første bidrag, med fargen Lime Green. I går var det en minst like fruktig farge som sto for tur, i form av Pineapple Yellow. Atelier Editions er ikke et hverdagsprodukt, og må antas å appellere til designbevisste samlere, med sin prislapp på 7.299,-, som er en god del mer enn prislappen på standardutgavene til 4.199,-. Men med Atelier Edition i fargen Pineapple Yellow er du garantert et sett med øreplugger som ikke drukner i mengden.

«Stadig flere kunder ser etter håndverk i verdensklasse og skreddersydde produkter. De vil ikke ha masseproduserte produkter, men noe unikt og personlig. For å møte denne etterspørselen er vi stolte av å kunngjøre vår Atelier Editions-kolleksjon. Disse produktene er laget på bestilling og kommer i et begrenset opplag. Og de er alle utviklet av vårt eget bespoke-team i Bang & Olufsen Atelier», sier Bang & Olufsen CEO Kristian Teär.

Les mer om Beoplay EX Atelier Edition hos Bang & Olufsen

Les også våre nyhetsartikler om:
  Bang & Olufsen lanserer Beoplay EX Atelier Editions
  Beoplay EX – Flaggskip med markant retningsendring

Last modified on Wednesday, 22 March 2023 11:49
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.