mandag, 17 februar 2020 19:25

TDAI-1120 – ny kompakt integrert fra Lyngdorf

Skrevet av

Lyngdorf lanserer en ny kompakt alt-i-et maskin. Og de har selvfølgelig tatt med de tradisjoinelle Lyngdorf-kjennetegnene inn i denne enheten.

Lyngdorf sine integrerte forsterkere har etter hvert blitt synonymt med romkorreksjonssystemet Room Perfect. Dette er utviklet av sjefen selv - Peter lyngdorf. Og det serverer uforskammet gode resultat, gjerne i kombinasjon med temmelig små on-wall høyttalere fra samme produsent. Pluss en subwoofer. Room Perfect er selvfølgelig på plass i den nye TDAI 1120, sammen med digital forsterkerteknologi.

App-styring

Hvis du har en Lyngdorf TDAI-1120 tilkoblet nettverket ditt, vil Lyngdorf Remote Application automatisk oppdage det, og gjør at du vil være i stand til å justere volum og inngang på enheten via din mobil eller nettbrett.Du kan også velge musikk på denne appen, enden den er lagret lokalt eller via strømmetjeneste. Lyngdorf Remote Application finnes både for iOS og Android.

Forbindelser

TDAI-1120 har tre fysiske digitale forbindelser, som alle er asynkrone. Det dreier seg om en optisk, en coax og en HDMI. Av analoge inngange er det en phono inngang, og en vanlig analog RCA-inngang. Sistnevnte kan i oppsettmenyen konfigureres som HT-bypass med fixed volum for den som måtte ønske det. Denne egneskapen gjør at TDAI-1120 får plass sammen med sine større brødre TDAI-7120 og TDAI-3400 i vår eksklusive oversikt over forsterkere med HT-bypass.

Kompakt forsterker

Lyngdorf TDAI-1120 er bare 30cm bred, og passer derfor godt inn i et lifestyle-oppsett. Effekten på denne minste forsterkeren fra lyngdorf er oppgitt til 2x60 watt i 8 ohm, som dobler seg ti 2x120 watt i 4 ohm.

 

Lyngdorf importeres til Norge av Hi-fi klubben

Les mer om TDAI-1120 hos Lyngdorf.

 

 

Sist redigert tirsdag, 18 februar 2020 06:50
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.