Sunday, 06 December 2015 16:09

Franco Serblin til Norge

Written by

Nei, ikke personlig – det toget gikk dessverre i 2013. Men hans siste verk i det relativt unge selskapet Franco Serblin.

 

 

Vi kjenner Franco Serblin som den legendariske medgrunnleggeren av Sonus Faber. Serblin var lenge direktør i Sonus Faber, men solgte selskapet i 2007. I 2010 trakk han seg helt ut, men i stedet for å nyte en pensjonisttilværelse, startet han det helt nytt selskap.

Franco Serblin utviklet to modeller, gulvhøyttaleren KTEMA og stativhøyttaleren Accordo. Begge disse modellene har helt åpenbare likhetstrekk med hans kreasjoner hos Sonus Faber.

Franco døde dessverre i slutten av 2013, men selskapet Franco Serblin drives videre av hans svigersønn Massimiliano Favella.

 

 

 

Franco Serblin har tidligere ikke vært importert til Norge, men vi har nå fått den gledelige meldingen fra Jess Wilhelm Koren i Sound of Heaven om at de nå er distributør for Franco Serblin i Norge.

Stativhøyttaleren Franco Serblin Accordo er prissatt til 65.990,- i Solid Walnut, og 69.990,- i Grey Hardwood. Begge prisene inkluderer de spesielle stativene, som også har klare designslektskap med tildigere Sonus Faber stativer.

 

 

Gulvmodellen KTEMA har pris på 236.990,- i Semi-Matte Sycamore, og 239.990,- i High Gloss Piano Black.

Vi har allerede gjort avtale om test av Stativhøyttalerne Accordo – stay tuned!

 

Importør Soiund of Heaven

Les mer om Franco Serblin

 

 

 

Last modified on Monday, 07 December 2015 13:27
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.