Friday, 15 January 2016 12:26

Multirom AS ny importør av Sunfire

Written by

Den norske importøren Multirom melder om at de nå er importør av Sunfire i Norge.

 

Multirom kjenner vi fra før som importør av Naim, Focal, Chord kabler, i tillegg til Custom-install produkter fra Speakercraft, Integra og Wyrestorm. Nå utvider de repertoaret med subwoofere fra Sunfire, en velrennomert produsent som ble startet av Bob Carver.

Les pressemeldingen fra Multirom:

Vi har gleden av å meddele at vi fra januar av tok over som ny distributør av Sunfire subwoofere!
 
Sunfire er en meget merittert og anerkjent Subwooferprodusent som for alvor slo igjennom her i Norge på 90-tallet med deres banebrytende og kompakte subwoofere som kunne imitere jordskjelv så hus og vegger bokstavelig ristet! For mange var dette første møtet med lydprodukter der man ikke kunne «skue hunden på hårene». Sunfire stod for noe helt nytt med et utenkelig kompakt ytre, men likevel med en indre brutalitet og dynamikk som sjokkerte. Et møte med Hi-Fi`ens «Pitbull» ble en sjelsettende opplevelse for mang en audiofil i hjemmekinoens spede barndom og det går gjetord om disse subbene den dag i dag. 
 
Dagens serier av Sunfire gjenspeiler fremdeles historien til Bob Carver, grunnleggeren av Sunfire som startet sin forskning på lydprodukter med et prosjekt om å lage en maskin som kunne simulere jordskjelv. Den kompakte størrelsen, plasseringsvennligheten og den gjennomgående bruken av kvalitetskomponenter gjør dem til en drøm både til film og musikkentusiasten, når man ser etter en subwoofer som er kjapp nok til å spille i takt høyttalere både i stereo og surround.
 
 
 
 
Vår daglige leder Stuart Sharman sier følgende om nyheten:
 
”...Vi er stolte av å kunne distribuere Sunfire. Dette er en anerkjent subwooferprodusent med en usedvanlig sterk historie. Sunfire var pionerer i kategorien kompakte subwoofere med høy effekt på 90-tallet og har blitt for mange synonymt med hva en subwoofer skal være...»
 
Sunfire deler inn subwoofere i tre serier XT, HRS og SDS.
 
 
 
XT-serien er brutal, lynkjapp og ultrakompakt. Med sensasjonelt høy masse til størrelsen gir disse subwooferene stabilt fundament for store musikk og filmopplevelser til både store og små rom. Den lukkede konstruksjonen med slave og den massive forsterkeren gir rå transientrespons helt ned i de dypeste frekvensene og maksimal linæritet. Et element med særdeles lang slaglengde sørger for mye energiforflytning tross størrelsen. Lowpassfilter, volumpotmeter og fasejustering er av høyeste kvalitet og for kunder med mindre vegghøyttalere kan man filtrere signalet til disse i suben for maksimal matching av fase. En mikrofon i høy kvalitet følger med og sørger for korrekt måling av rommet og romkalibreringen gir optimale resultater med kun et tastetrykk. Prikken over i`en er nye "anti walking feet» som sørger for optimal avkobling og stabilitet og sørger for at ikke subwooferen begynner å «gå» på gulvet grunnet den effektfulle ytelsen!
 
 
HRS-serien er pianolakkerte subwoofere med høy ytelse og interiørvennlig design. Den meget kompakte HRS-8 finnes også i hvit finish med hvit grill, som da glir rett inn i enhver stue. For dem som vil skjule subwooferen i veggen har Sunfire laget kanskje markedets råeste In-Wall-sub HRS IW8 med doble 8-tommere som definitivt vil gjøre mange multiromsløsninger godt med sin uanfektede og fundamentale bassgjengivelse og avanserte DSP-tuning.
 
 
 
SDS-serien gir kunder muligheten til å få Sunfireteknologi i hus uten å knuse sparegrisen og inneholder blant annet den EISA-vinnende subwooferen SDS 12. Her inviteres man til store musikk- og filmopplevelser med lukket kabinettdesign med slave, kvalitetsmembraner og potente forsterkere! Et bunnsolid og bra sted å starte reisen inn i Sunfires dype verden av solid bass.
 

 

 

Importør: Multirom

 

Last modified on Friday, 15 January 2016 12:45
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.