lørdag, 20 juli 2019 11:39

Eksakt HiFi – ny butikk i Vibes Gate

Skrevet av

I august dukker det opp en ny HiFi-butikk i Vibes gate 13, rett over gaten til tidligere Kontrapunkt. Og når vi sier at navnet på butikken ikke er tilfeldig, bør det gi tilstrekkelig hint til at Linn-entusiaster og en del andre skjønner tegningen.

Tidligere i år måtte den tradisjonsrike HiFi-butikken Kontrapunkt i Vibes gate kaste kortene. Det er tøffe tider i HiFi-bransjen, og det er det mange forhandlere som har fått erfare. Derfor er det ekstra hyggelig når det nå oppstår en ny butikk i regi av veteranen Odd Rune Hegge. De siste årene var Kontrapunkt eiet av Terje Romen AS, mens Eksakt HiFi vil være 100% eiet av Odd Rune.

 

Linn Exakt

Det overrasker neppe mange at Linn-produkter blir et av fundamentene i Eksakt HiFi. Men denne gangen vil Odd Rune være lit mer selektiv, og det er spesielt Eksakt-baserte produkter som blir satsingsområdet. Linn-kjennere vil vite at Exakt er Linn sitt konsept for digitale delefiltre som ble lansert høsten 2013 i forbindelse med Linn sitt 40-års jubileum under mottoet The source is in the speaker, og som utgjorde et vendepunkt i forbindelse med Linn sin retning for produksutvikling. Exakt og som skiller Linn-produkter kraftig fra de aller fleste andre produsentene.

Linn sine Exakt-baserte produkter vil altså være en av Eksakt HiFi sine hovedsatsinger, og dette innebære at det også kan tenkes at det etter hvert vil involvere de av Kef sine høyttalere som er tilgjengelig for tilpasning til Exakt-systemet til Linn.

Men også uvalgte enheter fra Rega vil være en av hovedsatsingene til Eksakt HiFi.

 

Butikkåpning 10. august.

Den nye butikken i Vibes Gate 13 skal etter planen åpne lørdag 10. august. Audiophile.no har allerede satt av denne datoen i kalenderen, og vil komme tilbake med en grundig stemningsrapport fra åpningen. I mellomtiden oppfordrer vi våre lesere til å stille opp på åpningen denne lørdagen i august.

Sist redigert lørdag, 20 juli 2019 11:47
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.