Tuesday, 09 April 2019 17:40

SYMFONISK – Syngende bordlamper fra Sonos og Ikea.

Written by

Ikea og Sonos letter nå enda mer på sløret for sitt samarbeidsprosjekt. SYMFONISK er den nyes serien som i første omgang har to modeller som begge blir litt grenseprengende i Sonos sitt sortiment.

 

Sonos er ikke de første som lanserer syngende bordlamper. For fem år siden gjorde Yamaha noe av det samme, uten at det ble noen enorm salgssuksess. Når nå Sonos lanserer sine SYMFONISK bordlamper gjennom Ikea, en modell som da selvfølgelig er en kombinert Sonos-høyttaler og bordlampe er det grunn til å forvente at det skal bli mer vellykket. For det første lover de at disse modellene skal ha en lydsignatur som matcher Sonos One, og dertil har vi det forholdet at de er kompatible med resten av Sonos sitt sortiment. At dette på en annen side blir et helt nytt konsept er det ingen grunn til å spekulere på. Og alle de som ikke får lov til å ha surroundhøyttalere i sitt TV-oppsett havner nå i en helt annen forhandlingsposisjon. For en bordlampe på hver side av sofaen er det ingen bedre halvdeler som trenger å stusse på. Prislappen på SYMFONISK trådløs bordlampe er satt til 1.799,-, og fås i sort og hvit.

 

 

Selv om den andre SYMFONISK modellen er langt mer konvensjonell, sprenger den likevel prisgrensen på Sonoshøyttalere nedover med solid margin. For denne rektangulære trådløse høyttaleren som også loves å ha alle tradisjonelle Sonosegenskaper i behold koster snaut tusenlappen.

Begge modellene skal ha Airplay 2 og Sonos TruePlay, og kan sammenkobles til stereopar. Begge modellene blir tilgjengelig hos Ikea i august 2019.

 

 

Pris SYMFONISK trådløs bordlampe: kr. 1.799,-

Pris SYMFONISK trådløs bokhyllehøyttaler: kr. 999,-.

Last modified on Tuesday, 09 April 2019 17:57
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.