tirsdag, 26 august 2014 09:42

NABOVARSEL! Test av Onkyo TX-NR636 på gang.

Skrevet av

Både naboer og lesere varsles herved om at AV-Receiveren Onkyo TX-NR636 er ankommet, og at testing pågår. Følg med!

 

Surroundreceiveren TX-NR636 har mange store nyheter sammenlignet med forgjengeren. Vi snakker om nytt romkorreksjonssystem, WiFi, Bluetooth. Men også fremtiddssikringer som Ultra HD kompabilitet og oppskalering, og ikke minst er det varslet en firmware-oppgradering som muliggjør dekoding av Dolby Atmos, riktignok begrenset til et 5.2.2.-oppsett. Onkyo TX-NR vil dermed bli den desidert rimeligste AV-Receiveren som støtter Dolby Atmos. I hvert fall på denne siden av årsskiftet.

Første runde av testen kan du regne med blir publisert i løpet av få uker, mens en ekstra runde vil bli publisert når Atmos er tilgjengelig, og nødvendig software for avspilling er på plass. På musikksiden blir det trolig snakk om 2L sin innspilling MAGNIFICAT, som er annonsert å være klar i oktober og trolig vil bli verdens første rene musikkinnspilling med Dolby Atmos.

 

Testen av TX-NR636 er allerede i full gang, og allerede nå kan vi avsløre at det er en spesiell og overraskende godbit som er relatert til Bluetooth. Så følg med!

 

Lest 3985 ganger Sist redigert tirsdag, 26 august 2014 13:12
Karl Erik Sylthe

Webredaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.