lørdag oktober 19 , 2019
fredag, 19 september 2014 13:15

LSO Live inn i Pure Audio Blu-ray stallen.

Skrevet av

Plateselskapet til London Symphony Orchestra går inn i den stadig økende klubben av plateselskap som utgir Pure Audio Blu-ray.

 

LSO Live er et plateselskap som i lengre tid har utgitt SACDer i multikanal. I tillegg til SACDer har de også bidrtatt med mange HighRes-innspillinger på Bowers & Wilkins sitt lavpris abonnement Society of Sound.

Det som skiller LSO Live fra plateselskap flest, er at det eies av et orkester – London Symphony Orchestra.

Nå utvider LSO Live repertoaret, og utgir plater også på Pure Audio BLu-ray. Det er allerede annonsert to utgivelser. Den ene har verker av Mendelssohn og Schumann, dirigeres av Sir John Eliot Gardiner, og har Maria Joao Pirès som solist på Schumann sin pianokonsert. Utgivelsesdato på denne er satt til 13.oktober.

Den andre utgivelsen på Pure Audio Blu-ray er Berlioz sin Symphony Fantastique, dirigert av Valery Gergiev. Den har utgivelsesdato 29 september i UK.

Begge utgivelsene utgis som dual-disc, med både SACD og Pure Audio Blu-ra på samme måte som 2L har gjort på flertallet av sine Pure Audio Blu-ray utgivelser. Men i tillegg tilbyr LSO Live HD-video som bonusmateriell på Blu-ray platene. Vi kjenner ikke til at dette har vært gjort på ande Pure Audio Blu-ray utgivelser, men det er en god idè til tross for at det bryter litt med konseptet Pure Audio.

Les mer hos LSO Live

Lest 3756 ganger Sist redigert fredag, 19 september 2014 13:33
Karl Erik Sylthe

Webredaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyeste Tester / Artikler

De 20 nyeste Hovedartiklene:

Nyeste Nyhetsoppslag

Nyeste Musikkartikler

Annonser

Annonsere på Audiophile.no?

Audiophile.no i flere kanaler:

Nyeste fra Audiophile-TV

Les det digitale tidsskriftet AUDIOphile No.1:

Annonser

Nyeste tråder på Hifisentralen

Nye plateutgivelser