onsdag, 13 mai 2015 12:10

REL 212/SE – the beauty and the beast i en og samme inkarnasjon.

Skrevet av

Rel har intrudusert en ny subwoofer i desidert HighEnd klasse. Vi korer med Prince - U got the look.

 

REL ble grunnlagt i 1990 av Richard Edmund Lord, en herre som åpenbart har satt seg som mål å vie sitt liv til subwoofere. Fabrikkenb holder til i byen Bridgend sør i Wales, like ved der elvene Ewenny River og River Ognore samles til en elv før den renner ut i Bristol Channel.

Og mens vi snakker om Bristol – det var åstedet for offentliggjøringen av siste skudd på stammen, den ganske ultimate HighEnd sobwoofer en ReL 212/SE. Den er bestykket med 2 stk. 12-tommere i REL sitt materiale Continous Cast, et materiale som reduserer effektiv masse. Disse er supplert av et passivt element av samme materiale som er plassert i bunnen av kabinettet og vender nedover. Det er også et paivt element på baksiden.

REL er kjent som produsent av musikalske subwoofere, og produsenten signaliserer at 212/SE er like aktuell i store rom med 2-kalas oppsett som i dedikerte hjemmekinoer.

Om bord i denne modellen er det en digital forsterker som yter 1.000 watt. Vi anttar at det er tilstrekkelig…

En av fortrinnene hos REL 212/Se er at den er forberedt for trådløs forbindelse. Det er snakk om LongBow trådløs sender, som kan kjøpes separat for 2.995,-.

Prisen for REL 212/SE er 36.995,-.

 

 

 

 

Importør er Mono AS.

Les mer om 212/SE hos REL.

 

Sist redigert torsdag, 14 mai 2015 04:56
Karl Erik Sylthe

Webredaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.