torsdag, 30 juli 2015 11:10

Mono AS importer Olive One

Skrevet av

Olive One er en alt-i-et streamer med høy Lifestyle-faktor. Mono AS forteller i en pressemelding at de er importør av Olive One.

 

 

Olive One har en tid pirret som et produkt som later til å ha en ekstra høy cool-faktor. Med innebygget integrert forsterker, streaming via en DAC som takler inntil 24bit/384kHz og med mulighet for multirom er Olive One med sin syv-tommers integrert skjerm noe som fanger interessen. Hvis den i tillegg låter bra, virker dette lovende.

 

 

Olive One fås i tre ulike varianter:

  • Olive One 01-S er uten harddisk, og koster 6.995,-
  • Olive One 01-1S har en harddisk på 1TB, og koster 7.995,-
  • Olive One 01-2S har harddisk på 2TB, og en pris på 8.995,-

 

 

 

Les pressemeldingen fra Mono AS:


 

Mono AS er distributør av Olive ONE - trådløst HD musikkanlegg med forsterker!

Olive ONE er et komplett trådløst HD musikkanlegg med innebygget forsterker, nettradio, streaming av Spotify, Tidal, Deezer, etc og avspilling av musikk fra harddisk, PC eller Mac. Olive ONE har et elegant og påkostet aluminiumskabinett med glass topplate og 7" farge touchskjerm.
 
Olive ONE leveres i tre varianter:
  • ONE 01-S, uten harddisk, kr 6.995,-
  • ONE 01-1S, med 1 TB harddisk, kr 7.995,-
  • ONE 01-2S, med 2 TB harddisk, kr 8.995,-
 
 
Fleksibel
I kombinasjon med et par velspillende høyttalere er Olive ONE et komplett høykvalitets trådløst HD musikkanlegg! Olive kan også kobles til eksisterende stereoanlegg via analog eller digital lydutgang.
 
 
Enkel betjening
Olive ONE har en intuitiv og oversiktlig 7" touchskjerm med enkelt valg av favorittmusikk eller radiostasjon. Musikkbiblioteker på harddisk eller PC/Mac synkroniseres og betjenes fra Olive ONE. Streamingtjenester som Tidal, Spotify, Deezer etc. spilles av via Bluetooth på telefon eller nettbrett.
 
 
Olive ONE kontrolleres med gratis applikasjon på Android og Apple enheter, brukergrenssnittet er det samme enten Olive ONE betjenes direkte på apparatet eller med applikasjon på telefon og nettbrett.
 
 
Multirom
Flere Olive ONE enheter kan kombineres og fungere som et komplett multirom-system. Med partymodus spilles samme musikk synkront til alle enhetene. Oppsett og konfigurasjon av Olive ONE gjøres enkelt direkte på enheten uten bruk av PC/Mac.
 
 
Unik ytelse
Olive ONE støtter alle kjente lydformater og spiller høykvalitets Studio Master musikkfiler med oppløsning på opptil 24bit/192kHz. For best mulig lydkvalitet benyttes en høykvalitets Burr-Brown 32 bits/384 kHz D/A-konverter med 8 x oversampling. Med et imponerende signal/støy forhold på 112 dB, avansert master-klokke med ultralav jitter og en påkostet lyddel med audiofile komponenter setter Olive ONE standarden! 

 



 

Sist redigert torsdag, 30 juli 2015 11:34
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.