torsdag, 26 juni 2014 07:03

Pro-ject med ny Phono Box.

Skrevet av

Pro-ject lanserer enda en boks med RIAA-trinn. Men den kan mye mer…

 

Dette er selvfølgelig langt fra den første RIAA-boksen fra den platespillereksperten Pro-ject. Men på denne boksen går de mye lengre. For her er det også en innebygget A/D-konverter, som gjør at du kan sende signalet ut via en USB-utgang eller en optisk digitalutgang. Det antydes to bruksområder for dette - enten til digitale opptak av platesamlingen, eller for bruk der man har en heldigital forsterkerløsning, og ønsker å koble til vinyl. Flaks da at Pro-ject også har supplert med en analog linjeinngang, slik at også andre eksterne komponenter kan A/D-konverteres. Det er også en gain-kontroll som er knyttet til USB-utgangen.

A/D Phono Box blir tilgjengelig i sort og sølv for 1.795,- fra juli.

 

Les pressemeldingen fra Ljudtema:

 


 

Project er nok en gang tidlig på banen med en problemløser – denne gang med en digital RIIA!

I en stadig mer digital verden så begynner det å bli flust med digitale innganger på alle alt-i-ett systemene folk har hjemme og mange har ikke analoge innganger lenger! Med Phono Box S løser man utfordringen enkelt. Det analoge signalet konverteres med en riktig god A/D omformer og serverer signalet digital ut av en optisk utgang. Selve RIIA-delen er også meget god med både MM/MC forsterkning og man har naturligvis en USB utgang med variabel gain på phonoforsterkeren for presis innspilling av platene. Skulle man etter hvert erverve seg et mer analogt hjemmesystem så har den naturligvis analog ut også. Tilslutt har man spandert en line-in for andre analoge enheter som kassettspiller og lignende. Hvordan låt den mixtapen fra 1989 igjen?

Veil. pris 1.795,- Sølv og svart finish. Ventes til Norge ila. juli.

Specs:

· MM & MC capable

·Linear RIAA equalisation

·Phono stage technology by Dr. Sykora

·Line level input switchable

·Recording level control

·USB recording output to computer (Win & Mac)

·Digital optic output (Toslink)

·Ultra low noise & low distortion levels

·SMD circuitry

·Metal casing protects against vibration and interference

·Faceplate silver or black

 

 

Sist redigert torsdag, 26 juni 2014 07:34
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.