Thursday, 06 April 2017 08:04

Sonos PLAYBASE tilgjengelig.

Written by

 

Sonos sin nye PLAYBASE ble lansert for en måned siden. Nå er den tilgjengelig for salg i butikker og på nett.

 

 

 

Sonos har i lengre tid hatt sin PLAYBAR, men nå har de i likhet med flere andre produsenter supplert denne med en base. Hovedideen med en base er at det for svært mange er en mer praktisk løsning, siden TVen kan plasseres på denne.

Sonos PLAYBASE har 3 diskantelementer, 6 mellomtoner og en bass. Disse høyttalerelementene drives av 10 stk. klasse D forsterkere. I forkant av toppen finnes et betjeningspanel lik det som er på Sonos PLAY:5. Herfra kan du justere volum opp- og ned, eller starte avspilling av musikk eller nettradio.

PLAYBASE har i likhet med PLAYBAR den muligheten at du kan styre volumet fra TVens fjernkontroll. En viktig egenskap for mange.

PLAYBASE er ellers selvfølgelig et fullverdig medlem av Sonosfamilien. Dette innebærer at du kan utvide oppsettet med både Sonos Subwoofer, og med surroundhøyttalere på valgfritt nivå. Du kan også kjøre en multiromsløsning med andre Sonos-høyttalere. Praktisk å kunne høre TV-lyden også når du må en kjapp tur på kjøkkenet for å poppe mer popkorn.

 

Veil pris for Sonos PLAYBASE i Norge er kr. 6.998,-

Les mer om PLAYBASE hos Sonos.

 

 

 

 

Last modified on Thursday, 06 April 2017 08:20
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.