mandag, 24 november 2014 10:20

Hi-Fi Messen i Horten 2004 – Del 14, Oppo.

Skrevet av

På OHC sin stand fant vi representant for Oppo. Vi slo av en prat med han om de mest aktuelle produktene.

Oppo har fått en fantastisk boost i markedet siden første gang Arve testet det vi kalte for nynorskspilleren – en dvdspiller men nynorske menyer. Nå har det gått snart ti år siden testen av DV971H, og mye har skjedd med Oppo. De har befestet en posisjon som en slags verdensmester i dvd- og Blu-ray spillere. Alt som kommer blir målt mot denne referansen, og det er ikke så mange som får spise ved samme bord som for eksempel BDP-105D, som Arve testet tidligere i år etter å ha anskaffet et eksemplar som sin referansespiller.

Men Oppo er ikke lengre en produsent som bare fokuserer på digitale platespillere. I fjor høst tikket de første meldingene inn om HighEnd hodetelefonene PM-1, og den tilhørende hodeteleforforsterkeren HA-1. Og tidligere i år kom den forsiktig nedskalerte hodetelefonen PM-2. Dette er produkter som har fått stor oppmerksomhet i Media, og Ole-Petter har bestiilt et testsett bestående av PM-1 og HA-1. Så følg med…

 

 

Se intervjuet med Oppo her:

 

 
Lest 3883 ganger Sist redigert mandag, 24 november 2014 10:25
Karl Erik Sylthe

Redaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.