mandag, 09 februar 2015 21:23

Audioaktøren arrangerer lyttekveld i Horten.

Skrevet av

Torsdag 26 februar arrangerer Audioaktøren lyttekveld i Horten. Da er det produkter fra Harbeth, AMR og PrimaLuna som står på podiet.

 

Terje Nilsen er hver høst vert og primus motor for den etter hvert tradisjonsrike HiFi messen i Horten. Hans forretning Audioaktøren er også åsted for lyttekvelder, og i slutten av februar er det ny mulighet for å stifte nærmere bekjentskap med en håndfull produkter.

Fra Harbeth er det to modeller – Monitor 30.1 og HL5 plus. Disse vil drives av den integrerte rørforsterkeren PrimaLuna DiaLogue Premium HP, som gjen vil mates med signaler fra HighEnd DACen DP-777 Special Edition fra AMR.

 

Vi overlater mikrofonen til Terje Nilsen for en utdyping:


 

 

 

Velkommen til Harbeth lyttekveld hos AUDIOAKTØREN!

 

Torsdag den 26. februar 2015, kl 16,00 - 22,00 Eller til den siste kunden går.

Storgata 22, 3181 HORTEN

Tlf: 33 07 44 11

Mobil: 928 95 773

E-post til salgssjef: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

E-post til innehaver: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Harbeth:

Er du lei den slitsomme lyden fra mange av de høyttalerne som er på markedet i dag? Da kan Harbeth være noe for deg. Da dette er høyttalere som gjengir musikken på en naturlig og engasjerende måte, uten at en får det mange kaller for lyttetretthet.

Vi vil demonstrere de to nyeste modellene:

 

 

Monitor 30.1 fikk en svært god test i amerikanske The Absolute Sound:

"...is the best compact two-way speaker system I have ever heard, regardless og type,

cost, or complexity."

Priser fra kr 34.500,-

 

 

 

Super HL5 plus er den nyeste modellen.

Priser fra kr 41.000,-

 

Dersom du ønsker å prøve Harbeth hjemme i ditt eget anlegg, får du låne høyttalere hos oss.

Les mer om Harbeth ved å klikke her: www.harbeth.co.uk

 

 

AMR:

Vi introduserer nå den nye AMR DP-777 Special Edition.

For oss som jobber med lyd hvar dag, har det vist seg at den nye High-End DACen til AMR har en type lyd som er annerledes enn fra andre DACer og CD-spillere vi har brukt. For oss som elsker vinyl, er lyden fra AMR MYE bedre enn fra ordinære CD-spillere og DACer.

Den nye DP-777 Special Edition kan også brukes som en High-End forforsterker, med en lydkvalitet du kanskje vil like bedre enn fra betydelig dyrere forsterkere.

Utsalgspris kr 42.900,-

Les mer om AMR ved å klikke her: www.amr-audio.co.uk

 

 

 

PrimaLuna:

Vi har fått inn den nye PrimaLuna DiaLogue Premium HP integrert forsterker. Den yter hele 2x70 w med de originale EL34 rørene. Du kan også bruke KT88 og KT120 rør på denne. Med KT120 er ytelsen på 2x85 w. Forsterkeren kan også kjøres i triodekobling.

HP står både for High Power og Head Phone. Dette er nemlig også en førsteklasses hodetelefonforsterker. I en av de første testene står det: "The new headphone amp may be the best you ever heard. why? It´s running from all the power tubes!"

Utsalgspris kr 39.900,-

Les mer om PrimaLuna ved å klikke her: www.norskhficenter.no/prima_luna_dialogue_forside.htm

 

 
Lest 4558 ganger Sist redigert mandag, 09 februar 2015 21:48
Karl Erik Sylthe

Webredaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.