fredag, 28 august 2015 12:52

Chord Clearway – ny høyttalerkabel fra Chord Company

Skrevet av

Chord Company har lansert en ny høyttalerkabel. I konstruksjonen av Chord Clearway har produsenten vektlagt skjerming og struktur på kablene.

 

 

 

 

Chord Company er kjent for å proudserer HiFi-kalber i et veldig stort sprektrum når det gjelder pris. For i tillegg til HighEnd-kabler har de også serier i svært moderate prisklasser. Et klart eksempel på dette er C-line som vi skrev om i desember.

Chord Clearway somlanseres nå er et annet eksempel på lavprisserie fra Chord Company. VI kjenner ikke pris i Norge enda, men basert på estimat fra det store utland dreier det seg om et prisnivå som kan konkurrere med det aller meste.

Kjernen i Chord Clearway er oksygenfri kobber, og er arrangert som et tvunnet par for å unngå interferens. Disse er kledd med et tynbt lag isolerende PVC, fulgt av 2 lag skjerming. Og helt ytterst er det en kappe med PVC.

 

 

 

Teknisk direktør Nigel Finn uttrykker dette om resultatet de har oppnådd med Chord Clearway:

“I am particularly pleased with the new Clearway.  The cable has qualities that would normally be associated with considerably more expensive cables.  The use of high-quality oxygen-free copper FEP insulation and high-density foil shielding means that at £10, it will be pretty hard to produce a better-performing speaker cable.  Chord has tested the cable in all levels of systems and in every case, whether entry-level or high-end, the levels of clarity, detail, dynamics and critically, musical coherence, are really impressive.”

 

 

 

Chord kabler importeres til Norge av Multirom.

Les mer om Clearway hos Chord Company

Lest 4358 ganger Sist redigert lørdag, 29 august 2015 06:47
Karl Erik Sylthe

Webredaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.