lørdag februar 24 , 2018
fredag, 17 mars 2017 13:35

AH-D7200 – ny flaggskipmodell fra Denon

Skrevet av

 

Denon har lansert en ny flaggskipmodell i sitt hodetelefonsortiment. Ta en titt på AH-D7200.

Selv om Denon er aller mest kjent for sin elektronikk med signalkilder og forsterkere i to- eller flere kanaler, driver de med litt av hvert annet også. Som hodetelefoner, der de har noen respektable modeller i moderate prisklasser. Nå har det levert en ny, elegant flaggskipmodell, og vi overlater ordet til Denon i pressemeldingen for AH-D7200.

 

Pressemelding fra Denon:

Denon redefinerer den bærbare musikkopplevelsen med toppmodellen AH-D7200, som kombinerer den ypperste lydteknologien med eksklusive materialer i ekte valnøtt og lammeskinn. Resultatet er en hovedtelefon med fullendt komfort og et lydbilde i den absolutte verdensklasse.

 

 

Denon AH-D7200 er flaggslkpet i Denons linje av hovedtelefoner og den nye referanse for lukkede hovedtelefoner, uansett hva du sammenligner med. En hovedtelefon for livet.

AH-D7200 er basert på Denons mer enn 50 års erfaring med å designe hovedtelefoner og mer enn 100 års historie som en av verdens mest anerkjente hi-fi-produsenter.

Hovedtelefonen er designet til dem som vil ha en ekstraordinær, high-end musikkopplevelse og uovertruffen komfort, uansett om de nyter musikken hjemme, på jobben eller mens de er på veien. Bak AH-D7200s klassiske ytre er stort sett alle teknologier og materialer nyutviklede fra bunnen for å kunne levere en eksepsjonell hovedtelefon.

 

 

Hightech og valnøtt leverer naturlig presisjonslyd

AH-D7200 maler et lydbilde med en enorm fylde og dynamikk, og som er fri for forvrengninger eller uønskede resonanser av noen art. Musikk i sin reneste form. Årsaken skal finnes i AH-D7200s teknologiske hjerte, som bygger på de nyutviklede Free Edge-membranene fremstilt av nanofibre, som gør dem både ekstremt sterke og lette.

 

Den avanserte teknologien er plassert i ørekopper av ekte valnøttre. Treet er så hardt at det gir en egendempende effekt. Samtidig er det formet slik at det reduserer forstyrrende resonanser og refleksjoner. Dessuten gir valnøttreet en varmere, mer høyttalerlignende klang.

 

 

Kabler av 99,99999 % rent og iltfritt kobber

Kabelføringen inne i AH-D7200 er også i en liga for seg selv.

For å gi så nøyaktig signaloverføring som mulig er alle ledere i AH-D7200 fremstilt i såkalt 7N-kobber. Kobberet er 99,99999% rent og iltfritt. Den medfølgende kabelen mellom hovedtelefonen og lydkilden er spesialfremstilt i Japan efter Denons forskrifter og likeledes utført i 7N-kobber. Kabelen er avtagbar så den kan skiftes ut med andre high-end-kabler, hvis man har lyst til å eksperimentere.

 

 

Enestående komfort og nøye utvalgte materialer

I tillegg til å levere best mulig lyd gir AH-D7200 også komfort og passform i særklasse, selv hvis man bruker hovedtelefonen til meget langstrakte lytteseanser. Valnøttørekoppene er plassert på oppheng av aluminium med kuleledd, som justerer perfekt til din hovedform. Hovedbøylen er bekledt med bløtt lammeskinn.

Selv når det gjelder designen av ørepudderne har Denons lydeksperter valgt det beste av det beste. Naturlig lær var ikke godt nok til AH-D7200. I stedet har Denons designere valgt en særlig japansk, syntetisk lærtype, som er enda bløtere, mer behagelig og holdbar enn naturlær. Øreputene er dessuten åndbare og fylt med minneskum, som automatisk former seg etter dine ører.

Samlet gir det en vekt på kun 385 gram uten kabelen.

 

 

Forhandler og pris

Denon AH-D7200: 6498 kr. i Hi-Fi Klubben:

https://www.hifiklubben.no/hodetelefoner/denon-ah-d7200-hodetelefon/

 

 

Lest 1563 ganger Sist redigert fredag, 17 mars 2017 14:08
Karl Erik Sylthe

Webredaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyeste Tester / Artikler

De 20 nyeste Hovedartiklene:

 • Øyretelefonar – kva skal vi bruke dei til? Utprøving av Mitchell & Johnson
  Skrevet av

  Fagredaktør i Audiophile.no

  Alle treng øyretelefonar av og til, men til ulik bruk.  Av og til vil vi ha musikk utan å forstyrre andre. Andre gongar vil vi ha musikk til arbeid og trim. Og nokre av oss bur så trangt at det er liten vits med kvalitetshøgtalarar. Det er også dei av oss som brukar øyretelefonane som høyrselsvern. 

  Les mer...
 • ZYX 4D Ultimate.
  Skrevet av

  Vinylguru

   

  Denne gangen skal jeg ta for meg en av Zyx sine nyeste kreasjoner, den nye carbon-cantilever utgaven av Zyx sin 4d serie. Jeg har tidligere testet 2 pickuper fra 4d serien, i sølv utgaven og kobber varianten. Begge med godt og mer ulikt resultat enn jeg forventet meg. Kobber og sølv i signalveien utgjør en forholdsvis stor tonal forskjell etter min mening, og de to 4d pickupene låt ganske så forskjellig. Begge nøytrale i og for seg, men kobber varianten var vesentlig varmere i lyden enn sølv utgaven, faktisk så forskjellig at jeg gladelig hadde trodd at man snakket om to vidt forskjellige pickupmerker og lydfilosofier.

  Les mer...
 • Analog kontra digital. Stig Arne si dagbok for November 2017
  Skrevet av

  Seniorskribent i Audiophile.no

   

  Kjære lesar,

  førre dagbok, “gode stereoanlegg, dårlege vilkår?” er signert oktober -17, so her kjem november -17. Desember -17 er alt klar, og vil koma ganske kjapt. Eg er altså ikkje so mykje på etterskot som det kan sjå ut som. Forseinkingane skuldast reise for min del, og flytting for redaktøren sin del. 

  Les mer...
 • Trilogy 906 riaa
  Skrevet av

  Vinylguru

  Tidligere har jeg testet Trilogy 907 - riaa'en som var Trilogy's topp modell av riaa'er med meget godt resultat. Og denne gangen er det den nedskalerte lillebror 906 som er inne til test.

  Les mer...
 • Gode stereoanlegg, dårlege vilkår? Stig Arne si dagbok August 2017
  Skrevet av

  Seniorskribent i Audiophile.no

  Foto er teke frå eit tilfeldig hifi-blad, og ingen av dei omtalte anlegga, grunna anonymisering. Men det illustrerer nøyaktig korleis det IKKJE skal gjerast 

  I dag vil eg skriva litt om dei stereoanlegga eg har truffe på min veg i det siste. 

  Les mer...
 • ZYX Ultimate 100
  Skrevet av

  ZYX kom for en liten siden med en ny serie pickuper med det ambisiøse navnet «Ultimate». Denne serien kan ses som den endelige utviklingen av deres allerede velrenommerte produkter.

  Les mer...
 • My Sonic Lab Signature Platinum.
  Skrevet av

  Vinylguru

  Så har turen kommet til test nr. 353 av pickuper for undertegnedes del. Og hvorfor da ikke tråkke til med toppmodellen fra MSL (My Sonic Lab), og modellen Signature Platinum.

  Les mer...
 • ORTOFON OM(P) 20 – Stig Arne si dagbok August 2017
  Skrevet av

  Seniorskribent i Audiophile.no

  Som de vil sjå av artikkelen Nad 3020 - Del 3, nytta eg store deler av ein sumarlaus juli til lå lytta meg gjennom ein bunke med LP-plater. Med dette nytta eg òg høvet til å prøva eit par pick-upar. Men armen som var montert på ein kraftig ombygd Lenco platespelar, ein modifisert Pioneer-arm, utvikla friksjon sidelengs, so eg var tvungen til å gå over til annan spelar som alltid står klar, som ikkje tek opp særleg med plass, og som ikkje et noko: Technics sin vetle og ikoniske SL-7, som ikkje er større enn eit plateomslag. 

  Les mer...
 • NAD 3020 - Del 3
  Skrevet av

  Seniorskribent i Audiophile.no

  Eg har vore inn og ut av diverse bobler i det siste. Eg skriv dette medio august, sumaren er framleis ikkje komen, og du kan byrja å lura på om han kjem i det heile. Eg har difor hatt rikeleg med innekveldar, og har vore ivrig lyttar.

  Les mer...
 • Music with 3D-sound
  Skrevet av

  Webredaktør i Audiophile.no

  Latest update 27.august 2017

  This article is a list of music-releases containing tracks with one of the three 3D formats. We will appreciate hints from our readers about music releases in 3D-sound that we are missing.

  Les mer...
 • Dali KATCH - Blåtannhøyttaler med skikkelig god lyd!
  Skrevet av

  Seniorskribent

  Da jeg tok turen innom HiFI-klubben i C.Sundts gate i Bergen stod det mellom å dra med meg en integrert forsterker eller en blåtannhøyttaler. For ordinære høyttalere har jeg stående på Kreta fra før. Rørforsterkeren jeg brukte på høstparten trengte service og jeg dro den like godt med til Norge. Den veier 7 kilo - en liten tass altså - men allikevel.

  Les mer...
 • AudiovValve RKV-MKIII Ivory Edition
  Skrevet av

  Seniorskribent

  Med Audiovalve RKV MKIII og et sett gode hodetelefoner tenker du mindre på lyd og opplever mer musikk.

  Les mer...
 • TEST: Ifi nano iDSD
  Skrevet av

  Seniorskribent

  Liten, vellydende og anvendelig - kombinert DAC, hodetelefonforsterker og forforsterker i nanoformat.

  Les mer...
 • STILLA - Stig Arne si dagbok juni 2017
  Skrevet av

  Seniorskribent i Audiophile.no

  Onsdag 21. juni nådde FM-stilla vestlendingane. Eg sto seint opp, sjangla ut på badet og skrudde på ein liten reiseradio attmed vasken, og vart møtt med eit illevarslande snerr. Eller sus. Det var uansett ei ubehageleg oppleving, og det var vanskeleg å finna rytmen i tannpussen. 

  Les mer...
 • Nad 3020 – Del 2: NADen vert utfordra av ein jamnaldra Rotel.
  Skrevet av

  Seniorskribent i Audiophile.no

  Midt i arbeidet med å skriva denne artikkelen, publiserte redaktør Karl Erik sin eigen artikkel om Nad 3020, attpåtil med trugsmål om å skriva del 2. Eg banna og tenkte at dette må jo bli kollisjon, og ringde. Men me vart raskt samde om at dette var jo berre moro, og at artiklane med litt samarbeid kunne utfylla kvarandre.

  Les mer...
 • Sonos PLAYBASE - den musikalske lydplanken
  Skrevet av

  Webredaktør i Audiophile.no

  Multiromskongen Sonos har utvidet repertoaret med en lydplanke. PLAYBASE mot PLAYBAR kan høres ut som kannibalisme, men der er det lett å gå i baret.

  Les mer...
 • Den nye vinen – to MM-pickupar frå Audio Technica på test
  Skrevet av

  Fagredaktør i Audiophile.no

  Det er lett å la seg begistre av alt nytt. Og i pickupjungelen har eg ikkje greidd å finne ei erstatning for det eg har sett på som den beste moving magnet-konstruksjonen eg har fått skikkeleg til, den for lengst utgådde Audio Technica AT 170 ML. Mykje betre enn 150 ML og 440. Men no...

  Les mer...
 • AudioQuest DragonFly Black – myggen som brølte!
  Skrevet av

  Webredaktør i Audiophile.no

  AudioQuest har fått en slags referanseposisjon blant de ultralette USB-DACer. Jeg har testet den minste versjonen av siste generasjon (1.5), som ble introdusert for et drøyt år siden. Hils på DragonFly Black.

  Les mer...
 • NAD 3020 – Del 1: Hva var det egentlig med denne legenden?
  Skrevet av

  Webredaktør i Audiophile.no

  I tillegg til å være verdens mest produserte forsterker, har NAD 3020 den egenskapen at den får en del gamle gubber til å få et litt sløret blikk når denne legenden nevnes. Men hva er det egentlig med denne forsterkeren, og hvordan står den seg egentlig i dag?

  Les mer...
 • Vossajazz 2017 laurdag og sundag
  Skrevet av

  Seniorskribent i Audiophile.no

  Dette skulle handla om Vossajazz, og det skal det og, men fyrst må eg få lufte eit par frustrasjonar.

  Les mer...

Nyeste Nyhetsoppslag

Nyeste Musikkartikler

Forsiden

Annonser

Annonsere på Audiophile.no?

Audiophile.no i flere kanaler:

Nyeste fra Audiophile-TV

Les det digitale tidsskriftet AUDIOphile No.1:

Annonser

Nyeste tråder på Hifisentralen

Nye plateutgivelser