torsdag mars 23 , 2017
fredag, 17 mars 2017 13:35

AH-D7200 – ny flaggskipmodell fra Denon

Skrevet av

 

Denon har lansert en ny flaggskipmodell i sitt hodetelefonsortiment. Ta en titt på AH-D7200.

Selv om Denon er aller mest kjent for sin elektronikk med signalkilder og forsterkere i to- eller flere kanaler, driver de med litt av hvert annet også. Som hodetelefoner, der de har noen respektable modeller i moderate prisklasser. Nå har det levert en ny, elegant flaggskipmodell, og vi overlater ordet til Denon i pressemeldingen for AH-D7200.

 

Pressemelding fra Denon:

Denon redefinerer den bærbare musikkopplevelsen med toppmodellen AH-D7200, som kombinerer den ypperste lydteknologien med eksklusive materialer i ekte valnøtt og lammeskinn. Resultatet er en hovedtelefon med fullendt komfort og et lydbilde i den absolutte verdensklasse.

 

 

Denon AH-D7200 er flaggslkpet i Denons linje av hovedtelefoner og den nye referanse for lukkede hovedtelefoner, uansett hva du sammenligner med. En hovedtelefon for livet.

AH-D7200 er basert på Denons mer enn 50 års erfaring med å designe hovedtelefoner og mer enn 100 års historie som en av verdens mest anerkjente hi-fi-produsenter.

Hovedtelefonen er designet til dem som vil ha en ekstraordinær, high-end musikkopplevelse og uovertruffen komfort, uansett om de nyter musikken hjemme, på jobben eller mens de er på veien. Bak AH-D7200s klassiske ytre er stort sett alle teknologier og materialer nyutviklede fra bunnen for å kunne levere en eksepsjonell hovedtelefon.

 

 

Hightech og valnøtt leverer naturlig presisjonslyd

AH-D7200 maler et lydbilde med en enorm fylde og dynamikk, og som er fri for forvrengninger eller uønskede resonanser av noen art. Musikk i sin reneste form. Årsaken skal finnes i AH-D7200s teknologiske hjerte, som bygger på de nyutviklede Free Edge-membranene fremstilt av nanofibre, som gør dem både ekstremt sterke og lette.

 

Den avanserte teknologien er plassert i ørekopper av ekte valnøttre. Treet er så hardt at det gir en egendempende effekt. Samtidig er det formet slik at det reduserer forstyrrende resonanser og refleksjoner. Dessuten gir valnøttreet en varmere, mer høyttalerlignende klang.

 

 

Kabler av 99,99999 % rent og iltfritt kobber

Kabelføringen inne i AH-D7200 er også i en liga for seg selv.

For å gi så nøyaktig signaloverføring som mulig er alle ledere i AH-D7200 fremstilt i såkalt 7N-kobber. Kobberet er 99,99999% rent og iltfritt. Den medfølgende kabelen mellom hovedtelefonen og lydkilden er spesialfremstilt i Japan efter Denons forskrifter og likeledes utført i 7N-kobber. Kabelen er avtagbar så den kan skiftes ut med andre high-end-kabler, hvis man har lyst til å eksperimentere.

 

 

Enestående komfort og nøye utvalgte materialer

I tillegg til å levere best mulig lyd gir AH-D7200 også komfort og passform i særklasse, selv hvis man bruker hovedtelefonen til meget langstrakte lytteseanser. Valnøttørekoppene er plassert på oppheng av aluminium med kuleledd, som justerer perfekt til din hovedform. Hovedbøylen er bekledt med bløtt lammeskinn.

Selv når det gjelder designen av ørepudderne har Denons lydeksperter valgt det beste av det beste. Naturlig lær var ikke godt nok til AH-D7200. I stedet har Denons designere valgt en særlig japansk, syntetisk lærtype, som er enda bløtere, mer behagelig og holdbar enn naturlær. Øreputene er dessuten åndbare og fylt med minneskum, som automatisk former seg etter dine ører.

Samlet gir det en vekt på kun 385 gram uten kabelen.

 

 

Forhandler og pris

Denon AH-D7200: 6498 kr. i Hi-Fi Klubben:

https://www.hifiklubben.no/hodetelefoner/denon-ah-d7200-hodetelefon/

 

 

Lest 277 ganger Sist redigert fredag, 17 mars 2017 14:08
Karl Erik Sylthe

Webredaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyeste Tester / Artikler

De 20 nyeste Hovedartiklene:

 • Sonus Faber Homage Tradition presentert hos Renaissance Audio.
  Skrevet av

  Webredaktør i Audiophile.no

  Mandag kveld var en stor aften i Bergen. En helt ny generasjon av toppserien Homage fra Sonus Faber ble presentert, og satte dype spor i mange fremmøtte musikksjeler.

  Les mer...
 • KOSS ESP950 - lettflytende og ubesværet musikkopplevelse!
  Skrevet av

  Seniorskribent

   

  At KOSS faktisk har en elektrostatisk hodetelefonen på sin palett virker og være mindre kjent. I alle fall for oss her på berget. Men tilfellet er at KOSS har hatt modell ESP950 på repertoaret i årevis og tilbyr produktet til kroner kr. 10.990.- . komplett med driver. 

  Les mer...
 • Arendal Sound 1723 Monitor – stativhøyttaleren som sprenger grenser.
  Skrevet av

  Webredaktør i Audiophile.no

  Arendal Sound dukket opp som en helt ny norsk høyttalerprodusent for et drøyt år siden. Og allerede ved lanseringen hadde de et komplett sett for hjemmekino på plass. Jeg har hatt stativhøyttalerne 1723 Monitor på test i en lengre periode, og de har satt sine tydelige spor…

  Les mer...
 • Platematter – kva er best?
  Skrevet av

  Fagredaktør i Audiophile.no

   

  Eit forsøk på ei lita utgreiing og samanlikning mellom nokre ulike underlag ein kan ha under vinylplatene under avspeling. Ikkje dramatisk avgjerande for lyden, men for den som vil optimalisere vinylriggen sin, er det litt å hente lydmessig her.

  Les mer...
 • Dr Feickert Blackbird
  Skrevet av

  Vinylguru

  Denne gangen skal jeg ta for meg den mellomste av "De tre bukkene bruse" til det tyske firmaet Dr Feickert, nemlig Dr Feickert sin Blackbird modell.

  Les mer...
 • Nagaoka MP-110
  Skrevet av

  Nagaoka er en fabrikant som har vært med oss lenge, de begynte med stifter og pickuper allerede i 1940. Men allikevel har de, så vidt jeg vet aldri vært mye utbredt her til lands.

  Les mer...
 • RHA T20i - helhjertet og vellydende!
  Skrevet av

  Seniorskribent

   

  Både design, materialvalg og lyd vil sannsynligvis overraske mange audiofile som jakter på hodetelefoner i denne prisklassen. 

  Les mer...
 • Krix Equinox mk III, høgtalarstativ frå Solid Tech, og åtte gummihalvkuler frå Isonode
  Skrevet av

  Fagredaktør i Audiophile.no

  Er store høgtalarar betre enn små? Er dyre høgtalarar betre enn rimelege? Er svarte høgtalarar betre enn kvite? Fordomar er ikkje enkelt…..og av og til får ein overraskingar.

  Les mer...
 • NEI DETTE GÅR IKKJE - Stig Arne si dagbok november 2016
  Skrevet av

  Seniorskribent i Audiophile.no

  Eg skriv for sjeldan. Eg tek mål av meg til å finna ut alt om ein ting før eg skriv noko om det. Det går jo ikkje. Kor tid har ein funne ut alt om ein ting? Testing av eit produkt, eller det å finne ut av eit emne, er ein kontinuerleg prosess. Det tek tid. Og dette er jo ei dagbok, ikkje sant? So då må ein skriva litt då og då. Det er jo heile poenget. Om ikkje kvar dag, so i alle fall heller ofte. Og eg vil jo gjerne prøva å underhalda lesarane. Eg har funne ut at eg faktisk HAR lesarar. På Horten-messa i fjor var det ein som sa at han såg fram til innlegga i Dagboka. Det var hyggeleg. Og då må eg jo prøva å leva opp til krava. 

  Les mer...
 • ISOL-8 Minisub Axis og ISOL-8 Substation Axis strømrensere:
  Skrevet av

  Vinylguru

  Denne gangen skal jeg ta for meg litt om hvordan jeg opplever 2 strøm rensere fra det U.K baserte firmaet Isol-8.

  Les mer...
 • TEST: Audio-Technica AT33PTG/II og AT33Sa
  Skrevet av

  Fagredaktør i Audiophile.no

  Dette er ein av dei pickupane som kan finnast i svært mange versjonar. Eg har fått prøve ut dei to mest spennande og aktuelle på marknaden.

  Les mer...
 • TEST: EAT Yosegi MC pickup
  Skrevet av

  Fagredaktør i Audiophile.no

  På Horten-messa i år fekk fekk eg brått heimlengt. Det vart spelt på min heime-riaa frå European Audio Team i eit oppsett der EAT-produkta stod for signalet heile vegen. Dei flotte platespelarane har eg sett fleire gonger, og også fått dei demonstrert – nydelege og svært lydleg kompetente greier. Men den spesielle pickupen hadde eg ikkje vore bort i før.

  Les mer...
 • TEST: MySonicLab Signature Gold
  Skrevet av

  Vinylguru

  Så har jeg kommet frem til test pickup no 352 i min karriere som pickup tester, og da trår jeg til med en skikkelig high-end pickup til oppunder ca 90.000 blanke norske kroner.

  Les mer...
 • Jelco JAC-501 armkabel
  Skrevet av

  Vinylguru

  I min søken etter gode armkabler har jeg nå fått tilsendt en av Jelco sine kabler. Undertegnede visste ikke engang at Jelco hadde kabler i sitt sortiment, men det er kanskje naturlig at de har kabler til sine mange armer, som jo selges uten kabel.

  Les mer...
 • Sopra No.1 måler krefter med No.3 på Støletorget
  Skrevet av

  Webredaktør i Audiophile.no

   

  For et par uker siden avla Isak i Multirom et besøk hos Roald i Renaissance Audio. Og med seg hadde han de minste- og de største Sopra-modellene i trekløveret fra Focal.

  Les mer...
 • Hortenmessa, sett gjennom Stig Arne sin høyrelur
  Skrevet av

  Seniorskribent i Audiophile.no

   

   

   

   

  I år, som i fjor og i forfjor osb, var audiophile.no sterkt representert på “Hortenmessa”, med redaktør Karl Erik og fire redaksjonsmedlemer.  

  Les mer...
 • Tor på Lyric HiFi i Torggata
  Skrevet av

  Fagredaktør i Audiophile.no

  Det var ei stund sidan eg hadde vore i kontakt med butikken, og for fyrste gong eg kan hugse, var det ikkje Tor Aamodt som tok telefonen. I staden fekk eg vite at Tor hadde kreft og låg på det siste. Og før helga fekk eg trist beskjed om at ein av landets store hifipersonlegdomar ikkje lenger var mellom oss.

  Les mer...
 • Magico S1 mkII og S5 mkII presentert hos Duet Audio i Bergen.
  Skrevet av

  Webredaktør i Audiophile.no

   

  Sist onsdag fikk Martin i Duet Audio besøk fra importør og produsent av Magico høyttalere. Det var to MkII-modeller i S-serien som var hovedfokus.

  Les mer...
 • Hi Fi Messen åpenbares i Horten atter en gang.
  Skrevet av

  Webredaktør i Audiophile.no

   

  Det er høst, og alle tradisjoner som er verd å ta vare på er i rute. Vi nevner i fleng rypejakt, fårikål, løvfall og stearinlys om kvelden. Og så har vi den viktigste av dem alle – høstens store HiFi-begivenhet for oss audifole. Vi snakker selvfølgelig om årets Hortenmesse. Eller Hi Fi Messen, som er det mer korrekte navnet.

  Les mer...
 • Air Tight Pc-7
  Skrevet av

  Vinylguru

   

  Så har avløseren til den tidligere minstemannen i Air Tight serien Pc-3 ankommet til test. Det nye minstebarnet i familien heter altså Pc-7. Jeg ville kanskje trodd at nummerserien ville bli holdt, men her har Air Tight altså hoppet over både Pc5 og Pc6. Miura San tenker kanskje at Pc-7 er så fantastisk at den kunne "opphøyes" først som sist. Om den virkelig er så fantastisk skal jeg nå altså finne ut av.

  Les mer...

Nyeste Nyhetsoppslag

Nyeste Musikkartikler

Forsiden

Annonser

Annonsere på Audiophile.no?

Audiophile.no i flere kanaler:

Nyeste fra Audiophile-TV

Les det digitale tidsskriftet AUDIOphile No.1:

Annonser

Nyeste tråder på Hifisentralen

Nye plateutgivelser