torsdag september 19 , 2019
lørdag, 21 mars 2015 08:27

Deezer Elite – lossless streaming tilgjengelig i Norge.

Skrevet av

Deezer puster TIDAL i nakken. Eller er det omvendt?

 

Den franske strømmetjenesten Deezer ble fra 19. mars tilgjengelig i en Lossless versjon i Norge og 149 andre land. Dermed er de en aktuell konkurrent til WiMP HiFi / TIDAL, og har enda større musikktilbud. 35 mill spor er også 5 millioner flere enn det Spotify kan vise til, i tilfelle du allerede har gått lei av de 30 mill. spotifysangene som er tilgjengelige.

 

Deezer Elite er en utvidelse av Deezer sitt Premium abonnement, og er i første omgang bare tilgjengelig på Sonos sine plattformer. Dette gjør Sonos Connect til en enda mer aktuell streamer for oss som ønsker å benytte regulære HighEnd komponenter til musikklyttingen, og samtidig mulighet for å integrere det med et multiromskonsept. Og det gir Sonos en ganske unik posisjon med tilgang til flere konkurrerende lossless streamingtjenester.

 

Deezer Elite serverer musikken i form av FLAC filformat, og har 16 bits oppløsning i 44.1 kHz samplingfrekvens. Straight CD-kvalitet, med andre ord.

 

Les mer om Deezer Elite på Sonos sin Blog:

 

 

 

 

Lest 4587 ganger Sist redigert lørdag, 21 mars 2015 08:40
Karl Erik Sylthe

Webredaktør i Audiophile.no

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nyeste Tester / Artikler

De 20 nyeste Hovedartiklene:

Nyeste Nyhetsoppslag

Nyeste Musikkartikler

Annonser

Annonsere på Audiophile.no?

Audiophile.no i flere kanaler:

Nyeste fra Audiophile-TV

Les det digitale tidsskriftet AUDIOphile No.1:

Annonser

Nyeste tråder på Hifisentralen

Nye plateutgivelser